Ti szoktatok még eredeti zenei CD-t vásárolni, vagy egyáltalálan CD-t hallgatni?
Vásárolni is szoktam, de csak nagyon ritkán. Ennek két oka is van:
1., Ha igazából csak pár db zeneszám tetszik a CD-ről,
akkor már nem éri meg azt az árat, amit kérnek érte.
2., Legtöbbször mindenféle, számomra értékelhetetlen divatzenét kiraknak a polcokra,
csak éppen azokat nem találom meg a sok szar között, amiket én is hallgatnék.
Nagyon szeretek zenét hallgatni. És ha lehet, akkor a legjobb minőségben, vagyis az eredeti lemezről.
Sajnos az anyagiak nem teszik lehetővé, hogy azt a rengeteg művet, ami nekem tetszik
mind megvegyem eredetiben. És ráadásul nagyon sokat már nem is árulnak közülük.
Ezeket, ahogy időm engedi, ki szoktam kölcsönözni. Természetesen csakis eredeti CD-n.
Ha egyáltalán kölcsönözhető még, mert sajnos sok vandál ember van, akik mindent tönkretesznek.
Valamint az nem tetszik nekem, hogy libát nem tömtek még úgy meg, mint ahogy
az emberbe tömik ezeket az angol/amerikai együtteseket és angolul éneklő magyar együtteseket.
De mi van akkor, ha én MÁS országok együtteseitől/zenekaraitól is szeretnék vásárolni Audio CD-t?
Teljesen egyetértek azzal amit leírtál.
Én is szeretek zenét hallgatni, és törekszem arra, hogy a legjobb minőségben tegyem ezt, ezért hallgatok CD-t.
A legnagyobb gondom nekem is az, hogy sajnos már nagyon nehezen (vagy egyáltalán nem) tudom beszerezni azokat az anyagokat amik engem érdekelnek.
Az a legszomorúbb, hogy ismerőseim hülyének néznek, ha veszek egy EREDETI CD-t és nem pedig ingyen letorrentezem valami tömörített MP3 formátumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!