Hogyan kell kiolvasni az alábbi sorokat, akkordokat?
Kezdő gitáros vagyok,nagyon nagy vágyam megtanulni ezt a dalt.
https://www.youtube.com/watch?v=e5QEAI_O2IA
Csupán meg kéne tanulni olvasni a sorok között :D
Egyébként én tényleg nem nézlek hülyének. A bajom igazából csak azzal van, hogy butaságokat adtál elő magabiztosan. Az egész szövegedből kicsit áradt egyfajta lekezelés...
"Én leírtam, amit a TABról tudtam és hozzátettem róla a véleményem, de te csak semmitmondó válaszokat adsz, amire senki sem kíváncsi."
Nem azért, de én is a véleményemet mondtam el. (Emellett még persze segítettem is a kérdezőnek, de ne menjünk bele.) Vagy a te véleményed az enyém felett áll? Széééép...
Megint nem írsz semmit, csak zsörtölődsz.
Tessék, hogyan lehet TAbbal negyed, fél és egész hangokat leírni?
Rákérdezek.
Milyen műveket írt Beethoven gitárra? Én nem ismerek ilyet, de lehet, hogy van, csak megmutatná valaki?
Egyébként tabulatúra már a középkorban is létezett, lantosok, és mindenféle pengetős hangszeresek azt használták, és tudtak rajta jelölni mindent, ami kellett.
A hang hosszúságát én például úgy jelölném, hogy vagy föléírom ritmusjelzésekkel, vagy a számoknak is lehet zászlót húzni, nincs megtiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!