Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok erről a zenéről?...

Mit gondoltok erről a zenéről? És a klippjéről?

2015. ápr. 18. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Imádom őket a barátnőmmel együtt :D Remélem lesz itt koncertjük :D
2015. ápr. 18. 10:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja,pedig én is úgy elmennék a koncertjükre..képzelem,hogy mi lehet ott.:D
2015. ápr. 18. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
A szövege annyira borzalmas, hogy az már fáj. De a zene és a dallama az jó. Fülbemászó :)
2015. ápr. 18. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
A zene tetszik, a szövegből keveset értek, de a klip, és az előző válaszoló alapján merem állítani, hohy ízléstelen. A piros-fekete zebracsíkos gitáros pasas viszont igencsak bejön, legalábbis annyiból, amennyit láttam belőle.
2015. ápr. 19. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Najó. A klipet csak most néztem végig, és a spermás süti, meg "koktél" még az addigi ízléstenségeket is felülmúlta. Van, ami már túlmegy egy határon. Ez olyan, mint a Monty Pythonból a temetkezési vállalkozós részlet.

Addig még oké, hogy az ügyfél zsákban hozza az anyját, a "munkatárs" meg ebédnek tekinti, onnantól már túlzásba mentek, és ez az egész jelenetet lehúzta.

Ügyfél: Hát egy kicsit én is megéheztem...

Munkatárs: Ó remek!

Ü.: De lehet, hogy mégsem kéne...

M.: Figyeljen! Megesszük az anyját, és ha utána még mindig bűntudata van, ásunk egy gödröt, és belehányhatja!

Nem mondom, hogy nem vicces, de akkor is túlzás, ezt a poént talán már nem kellett volna...

2015. ápr. 19. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja! Utolsó kettő, ugyanaz voltam.
2015. ápr. 19. 10:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,és volt aki már megszólt,hogy hogy hallgathatok ilyen zenét.Szerintem nagyon jók,igaz egy picit beteg együttes..viszont a számaik tényleg nagyon jók.:) https://www.youtube.com/watch?v=HAvXHpLwJA4 Amúgy vannak normálisabb számaik is.:) Köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 20. 15:48
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Amit írtam, azzal egyáltalán nem arra céloztam, hogy nem jó :) Sőt, nekem kifejezetten tetszik maga a zene, én is hasonlókat hallgatok, mindössze a tartalmát, és a klipet tartom túlzásnak. Egyébként szerintem örülj, hogy te azt hallgatod, ami neked tetszik, nem pedig divatból hallgatsz zenét. Ezt mondd el azoknak is, akik megszólnak! :)
2015. ápr. 20. 21:18
 9/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Főként ha valóban lány vagy! Remek ízlésed van ,hálás köszönetem a jó istennek ,hogy magyar lányok közül is vannak akik szeretik őket :D Mellesleg szeptember 26.-án koncertük lesz Bécsben.. ott leszel esetleg?:)
2016. aug. 7. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!