Mi a kedvenc muzsikád?
Figyelt kérdés
Linkeket előre is köszönöm hölgyek,urak.2015. ápr. 16. 01:03
12/14 anonim válasza:
Szerintem leszállhatnál a magas lóról kedves "hármas". Nekem se jönnek be a második hozzászólásban linkelt zenék, mégsem állok le oltani a másik ízlését. Mellesleg most belehallgattam a European Mantra több számába is, de abszolút nem nyerték el a tetszésemet.
Amúgy ha már magyar zenék, én most ezt a számot hallgatom már napok óta :)
13/14 anonim válasza:
hát Sylcsi, engem aztán nem érdekel, hogy neked nem tetszik, mert egyrészt nem lehet mindenki tökéletes, másrészt meg azzal nekem baromira nem fogsz a lelkembe taposni, ha nem tetszik a zenekar, mivel nincs hozzájuk semmi közöm. de neked legalább nem big sean ellenében nem tetszik, ami azért némi előrelépés az előzőekhez képest.
14/14 anonim válasza:
"Kedves" #3!
Én vagyok a #2, én linkeltem Calvin Harrist, de tudod nem érdekel a véleményed..neked is megvan az ízlésed, amit nem szólok le, (legyen számomra bármilyen sz.r) kérlek te se szóld le mások ízlését..
Nem vagyunk egyformák, és azért létezik többféle zene, mert többféle ember létezik..amúgy az általad belinkelt zenét nem hallgattam meg, ezek után nem is érdekel..
Mindenkinek szíve joga, hogy mit hallgat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!