Énekes szeretnék lenne. Merre induljak el?
Figyelt kérdés
Legföbbképpen a pop-rock vonal érdekel. Zenei tehetségem közepesnek mondható, jártam régen zeneiskolába és hangszeren is játszottam. Mi az első lépés céljaim megvalósitása felé?2008. aug. 27. 17:46
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, ez nagyon informatív válasz volt.
2008. szept. 11. 17:51
3/5 anonim válasza:
Na hát körülnézed az ismerőseid között esetleg összeálltok, vagy te magad szerzel zenéket és énekelsz rá yoonderboy-osan. Én is próbálkoztam fl studióban írtam pár számot, és rá lehetne énekelni, de amugy rohadt nehéz. amugy rohadt nehéz beállni vhova. sok sikert
4/5 anonim válasza:
Általában általánosban lehet már elkezdeni énekelni, az általános iskolai énektanárnál. utánna zeneművészeti szakközépbe kell felvételizned, megcsinálni ott a 4 évet, aztán vagy akadémia, vagy, fősuli. szakközép ezekben a nagyobb városokban: Bartók: Budapest Dohnányi: Veszprém. De van Pécsen, Győrben
5/5 anonim válasza:
Az előttem írónak.Ne haragudj de ez hülyeség.Persze minden énekes egyetemet is végzett.Ugyan már!Riaszd el az egésztől.Kérdező:ha kedved van nyugodtan próbálkozz az hogy hogyan az mindegy.Lehet szólóban együttesben.A lényeg hogy csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!