Vannak itt segítőkész dj-k?
Szerintem a segítőkész DJ nem azt jelenti, hogy minden jöttment dídzséj jelölt vérpistikének nekiállnak a lelkét pátyolgatni.
Ha érdekel a téma nézz utána, ha nem tudsz utána nézni, akkor nem neked való a dolog.
Ha tényleg érdekel a dolog akkor tölts le gépre egy dj programot pl virtual dj. Ezzel az alapokat megtanulod, kitapasztalod, hogy melyik gomb mit csinál. Ha jobban megy a dolog és belejöttél akkor ajánlom a traktor pro-t, mert az egy komolyabb szoftver. Ezek után ha akarsz elkezdhetsz saját remixeket, zenéket csinálni pl abletonnal vagy fl studioval.
Ha gyakorlatban probalkozol a dolgokkal gyorsabban megtanulod, mintbinterbetes forumokon, blogokon olvasva.
Ha kérdésed van irj
Ha már utána olvastál mindennek, akkor mi a probléma, mi az ami nem megy? Vagy te is azt hiszed, hogy ez a DJ szakma olyan, hogy van egy aprócska titok, amit ha megtudsz, akkor világsztár leszel? Tölts le egy DJ szoftvert, én Traktor Pro-t használok, próbálgasd magad, kérd ki mások véleményét, csak ne pofátlanul. Ha úgy érzed, hogy jó vagy benne, jó a ritmusérzéked, akkor vegyél egy controllert, én Reloop Digital Jockey 2 master edition-t használok, meg vagyok vele elégedve, de rengetegféle controller van, a Native Instrument is gyártott direkt a Traktor DJ Studio-hoz, de érdemes még a Pioneer-ek között is nézelődni.
Ehhez a munkához ügyesség kell, jó fül és ritmusérzék, ezeket nem lehet megtanulni se a neten, se más DJ-ktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!