Mi az igazi nevük az AK26 rappelő testvéreknek? (Hiro és Giajenno)
Figyelt kérdés
Ha esetleg tudtok róluk még személyesi információkat, zenei karrierükön kivül, megköszönném2015. ápr. 11. 17:35
1/4 A kérdező kommentje:
Csak azert... s ha nem tetszik akk ne nezd a kerdeseket. most ha olyan nagy a pofad akkor kommentalj..ok a legjobbakk akk is.... nagyon hasznos volt a valaszod minden esetre...-_-
2015. ápr. 16. 13:10
2/4 anonim válasza:
Nekem nagy a pofám? Ember, te be vagy rúgva? Te neked kezdett itt habzani a szád nem nekem.
De ezek után nem is csodálom, hogy őket kedveled, mert csak netgengszterkedni tudsz, az meg a rivós fanoknak a stílusuk.
3/4 A kérdező kommentje:
Jah persze... egyesek azert GYIK-eznek hogy tudjanak meg bizonyos dolgokat amelyekrol mashogyan/mashol nem biztos hogy megtudnak.... nem lattam tobb ilyen kerdest, csak miutan feltettem ezt a kerdest lattam, hogy ezekhez hasonlo kerdesek. Nem kaptam a netten mas informaciot roluk, azert gondoltam, hogy a GYIK-en teszem fel. Na es persze egyeseknek azert van GYIK-juk, mert nagyon elveznek masoknak bepofazni. Hidd el, nekem mar elegem van az ilyesmibol. Utoljara tenyleg bocs az elobbikert, kicsit durva voltam, de utalom az ilyen kocsogoket, akik azt se tudjak h mit irnak milyen kerdesre. Tenyleg bocs...nagyon felduhitettel, ilyenkor elszabadul a szam. Remelem eleg ertheto voltam.. es megegyszer bocs ha megsertetetlek...
2015. ápr. 16. 20:49
4/4 tamashuni70 válasza:
Hiro : Molnár Miklós,
Giajjenno : Molnár Ádám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!