Tudnátok nekem mondani olyan bandákat, akik nem sátánisták és semmi közük sincs a sátánhoz?
Heavy metaltól kezdve, core-okon keresztül grindcore-ig bármi jöhet. Kivéve ezek a műfajok ne jöjjök: doom metal, satanic black metal, folk metal, rappmetal, rappcore, hair metal, goth metal, power metal, ambient black metal, funeral black metal (mert az ilyeneket utálom).
Előre is köszönöm mindenkinek!
...In grind we trust...
Abörted Hitler Cöck, Cock And Ball Torture, Paediatrician, Vile Disgust, Pathologist, Haemorrhage, Exhumed, Impetigo, Rompeprop, Napalm Death, Jig-Ai, Terrorizer, Impaled, Torsofuck, Lymphatic Phlegm, Dead Infection, General Surgery, Gutalax, The County Medical Examiners, Rectal Smegma, Carcass, Go-Zen, Nuclear Vomit, Porky Vagina
A power nem tetszik az a kislányos hang miatt.. A goth metalt meg már inkább templomi zenének tartom..
Nem tudom, egyszerűen csak zavar.. :P
A hörgéssel semmi bajom.. Imádom...
Köszönöm mindenkinek a válaszát, ezek sokat segítettek! ;D
Kislányos? Anyád p*csája, az a kislányos :)
Hallgass bvb-t meg sleeing with sirens meg ilyen kis emós fosokat, aztán megtudod, hogy mi a kislányos! ;)
A doommal mi a baj? Candlemass, St. Vitus, Obsessed, Mood, Black Sabbath, Down, semmi sátáni nincsen benne. Sőt, alapvetően nagyon kevés nyíltan sátánista banda van, általában inkább vallásellenesek, vagy pusztán metaforaként használják a sátánt, mint a keresztény kultúrkörben közismert negatív szerepet. Hallgasd meg mondjuk a Sabbath néhány dalát, és rájössz, hogy ugyan sátánoznak, de a sátánt inkább a kábítószerek vagy a háború megszemélyesítésére használják.
Power metalban meg nincsen semmi kislányosság, mondjuk halgass Metal Church-öt, Manowart, Nevermore-t, vagy Savatage-et.
Miért kell beleavatkozni abba, hogy nekem mi tetszik és mi nem??
Egyébként BVB-t meg a többit is szeretem, de nem "divatból"..
Black Sabbath-ot utálom... Meg mindent, ami doom, nem tudom miért.. Egyszerűen csak nem tetszik, mert nem az én stílusom..
Power-ból, csak Hammerfall-tól szeretem a Hearts on Fire c. számot, mást semmit nem, ami power..
Nightwish is kb. 1 sz*r, attól meg csak az Amaranth és a Bye, Bye Beautiful tetszik...
Akkor talán nem kéne leszarozni. Attól még hogy nincs ízlésed, még nem szar.
De akkor mit hallgatsz te? Mert azt nem írtad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!