Kpopperek! BTS koncert?
Figyelt kérdés
Tudni lehet már, hogy a BTS fog-e koncertezni Magyarországon? Néztem az oldalt ahol szavazni lehet, de nem igazodtam ki rajta túlságosan bár szavazni sikerült. Azt láttam, hogy a piros zónán belül (vagy mi) nekünk van a legkevesebb szavazatunk. Hány országba mennek el a legtöbbre szavazottak közül? Csak , hogy elköltsem-e a pénzem és úgysem fognak jönni vagy tartogassam még. A BTS a kedvenc bandám szóval igen..:c2015. ápr. 7. 11:46
11/16 anonim válasza:
Olyan jó lenne ha jövőre (2017-ben) ide is jönnének, de félek hogy a jegy nagyon drága lenne... 😭😭
12/16 anonim válasza:
bts koncert idén
a jegyek rohadt drágák, de jönnek
13/16 szandiiiiiiika válasza:
Komolyan jönnek ide Mo-ra? Ha igen akkor mikor és hol lehet jegyeket venni?
14/16 anonim válasza:
Nem ide jönne MO-ra, hanem Európa más országaiba. De már mindegy jegy elkelt. Néhol árulják azok, akik felvásárolták, de dupla annyiért adják el, ha nem drágábban :S Bár még azt írták adnak + dátumokat a turnéhoz meg helyszíneket, de azok szinte tuti ázsia helyszínek.
15/16 anonim válasza:
Elvileg egy interjún azt mondták, hogy szeretnének majd jönni ide. Lehet jövőre megvalósul, vagy a következő európai turnéjuk alkalmával.
16/16 anonim válasza:
nem. Nem valosult meg. Az egy felre ertes volt :C Amugy fura igy vissza olvasni, hogy regebben is, hogy remenykedtem egy koncertben, de most mar tudom, hogy se 2016 ban, se 2018ban, sem pedig 2020ban sem jottek :C De a remeny hal meg utoljara, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!