Május 16-án mész a Rammstein koncertre?
Figyelt kérdés
Vagy:
Rammstein koncert Budapest
2010. március 16. 19:00
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Jegyárak: Ülő: 9900, 11900, 15900 Ft
Az álló jegyek elfogytak
Most mikor lesz?
2010. febr. 18. 20:00
1/7 anonim válasza:
Nekem már megvan a jegyem, amúgy álló. :)
2/7 A kérdező kommentje:
És lehet még szerezni?
Akkor március 16-án lesz?
2010. febr. 18. 21:02
3/7 anonim válasza:
Igen, március 16, a jegyen egy pici eltérés van ahhoz képest, amit írtál, itt az áll, hogy 20.00-kor kezdődik.
4/7 anonim válasza:
Sajna, ha elfogytak az álló jegyek, akkor már nem lehet venni.
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek megérné ülőjegyet venni? Ülőhelyes koncerten még nem voltam.
2010. febr. 18. 21:11
6/7 anonim válasza:
Igen, a zene ugyanolyan jó, és jobban oda tudsz figyelni a látványra, márpedig a Rammsteint ismerve szép színpadkép lesz :D
A táncról sajnos le kell mondani ülőjeggyel, de azt otthon is lehet magnó mellett. :)
Én 2004-ben a Manson koncerten voltam ülőjeggyel, jól éreztem magam, bár hiányzott az ugrálás, azt bevallom.
7/7 anonim válasza:
hát igen, állva jobb. de ülve többet látsz/jobban látod. Meg hát persze nem vagy odaláncolva a üléshez! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!