Richie Sambora jó gitáros?
Figyelt kérdés
Csak a gitártudását nézve, függetlenül attól, hogy szeretitek-e a zenéit. Nem szoktam látni a felkapott gitárosok között, mármint amikor emberek felsorolják a kedvenceiket.2015. márc. 30. 01:30
1/2 anonim válasza:
Az én kedvenc gitárosaim között ott van, ha nem is első helyen. Szerintem a szólói kifejezetten feelingesek, nem az a tipikus nyomjuk végig a pentaton skálát odavissza, eléggé el szokta találni, ami az adott számba illik. A Bon Joviban is vannak jó alkotásai, de igazán a régebbi bluesos szólómunkái tetszenek, azokban teljesen más oldalát látni, ami gitározás szempontjából is sokkal közelebb áll hozzám a Bon Jovis daloknál. Sajnos az alkohol neki seméppen vitte előre a dolgait, messze nem ér fel a régi önmagával mostanában.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2015. márc. 30. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!