Milyen idézeteket tudtok a zenéről?
A szavak korántsem olyan fontosak, mint a zenéből, különösen az élő zenéből sugárzó energia. Kurt Cobain
A zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér. Debussy
A kedvencem: Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni. John Lennon
Köszönöm az első kommentezőnek:)
De nem az IQ kérdeztem:)
A 2. viszont télleg kösszy:)
A zene olyan kommunikációs eszköz, amelyben képtelenség hazudni, mert amennyiben ez megtörténik, az egész bóvlivá válik.
Fórumon hallottam, nem tudom hogy a kitalálótól vagy ő is csak idézett-e, de szerintem ez sem rossz.
16:50
Igen, én vagyok a hülye, csak azért, mert téged leugattalak.
De nem te vagy a p.csa, csak tényleg nem WELED Wan a baj♥
×Đ×Đ
jól van:D te tudod rád hagyom...Kötekedni nem itt kell;)
Ha ennyire unatkozol,akkor vegyél magadnak egy plüssmacit,Az legalább kibírja a bunkóságod,és még vissza se szól;)Ha a taplóságod tovább gyakorolni akarod vegyél tükröt és még karizmatikusabbá válsz..Opsz bocsi ha tán nem tudod a szó jelentését,tudom ajánlani a kéziszótárt...Na pusziim♥=)
Meg am nem értem mit pampogsz te nekem:?
Azt sem tudod ki vagyok:?
Azt sem tudod fiú vagy vagy lány?
Akkor meg?
Pont te ne akard nekem osztani az észt-.-
Viszont az utolsó rendes választ adó kommentelőnek köszönöm szépen=)♥
jajj nincs mit (L) xD
puszcsi :D:D:D:D
ezt csak a kedves üldözési mániás oltogatós hsz-nek :P
uccsó xD rendes válaszadó vtam :D :P
23:23
Na, gratulálok, sikerült elővenni a "kutturális énedet", és most olyan szépen írtál, és olyan sznob szavakat használtál, amire azt hiszed, hogy csak te ismered.
Szerintem nem pont engem kell hülyének nézni, aki normálisan írt (nem normális hangnemben, de ez már más kérdés), és aki a google-t is tudja használni.
És kösz az ötletet, megvettem a plüssmacit, de sajnos kéziszótárra nem maradt már pénzem.
És ez a plüssmaci olyan, hogy besza-behu (L)
Láwollak titeket, ne megyek puszcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!