Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Amúgy ki nyerte meg az idei...

Amúgy ki nyerte meg az idei (2015) Dalt?

Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Valami Csemer Boglárka nevű csaj, legalábbis ezt olvastam a héten valahol.
2015. márc. 26. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
heh, az nem valami Csemer Boglárka, hanem egy olyan csaj, aki kb. 10 éve a magyar zenei élet népszerű és neves szereplője, előtte pedig hosszú évekig tanulta a zenész szakmát. kb. ő az első megérdemelt győztes, olyan, aki valóban komolyan veszi és hivatásaként tekint a zenére, nem olyan verni való féreg, mint bájolgó alex.
2015. márc. 26. 21:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Aha Köszi.de szerintem nem lehet túl népszerű,én még soha életemben nem hallottam róla
2015. márc. 27. 06:18
 4/5 anonim ***** válasza:

te troll vagy? :D az a népszerű, akiről már hallottál? ez milyen gondolkodás? szolzsenyicinről sem hallottál, gondolom, mégis igen népszerű volt.

megnyugtatlak: Bogi elég népszerű itthon is, külföldön is. talán kevesebbet láthatod a médiában, mert ő nem egy x-faktorban felfuttatott tehetségtelen műsztár, hanem egy valódi zenész.

2015. márc. 27. 10:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Jólvan na.amúgy meg fingom sincs arról hogy kiki vannak az xfaktorba.és milyen zenét játszik?
2015. márc. 27. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!