Valószínűleg semminek. Ugyanis ilyen videókban nem játszhatnak létező, megírt számokat egy az egyben ugyanúgy, mivel az a céljuk vele, hogy eladják az adott terméket, tehát ergo lehet venni úgy is, hogy ez egy reklám. Vaaagy, egy létező részt/számot variálnak át...
2015. márc. 26. 20:54
2/8 A kérdező kommentje:
ez egy számban van, olyan írjon aki tudja a választ.
2015. márc. 26. 22:31
3/8 anonim válasza:
Mindenfélébe belekap, mások is találgatják, egyedül ezt azonosították a kommentek közt:
tudom, de direkt úgy linkeltem, hogy pont attól a szólótól kezdődjön amiről beszélek.
Ismételten leírom, hogy csak olyan válaszoljon aki tudja.
2015. márc. 27. 02:44
5/8 anonim válasza:
Te meg ismételten olvasd el az első választ.
2015. márc. 27. 17:42
6/8 A kérdező kommentje:
Te egy buta ember vagy. Feleslegesen rabolod az én és a te idődet. Ha valóban úgy gondolod h nem létezik, akkor ne írj! Miért olyan nehéz felfogni, azt hogy csak a válasz érdekel és semmi más? Ha nem tudod ne írj. Kész.
Utoljára írtam erre a szar oldalra, nagyon kevésszer kaptam normális választ, és csak felbosszantott az emberek idiótasága. Ha legalább blokkolni, törölni tudnám azokat akik nem hajlandók normálisan válaszolni.. és ha én állapíthatnám meg a válaszok hasznosságát, mivel mégis csak az én kérdésem, és nem mások véleménye dönti el, mennyire hasznos SZÁMOMRA a válasz.. de nem, itt nem várhat el ilyet az ember.
2015. márc. 27. 19:54
7/8 anonim válasza:
Én normális hangnemben írtam te utolsó bunkó. Nem hiszem el, komolyan... én vagyok a hülye, de te vagy akkora segg, hogy képtelen vagy felfogni amit írtam. Mellesleg még mondatot sem tudsz értelmezni. Nem írtam ilyet, hogy NEM LÉTEZIK... Legalább olvasd már el, ha legalább voltam olyan kedves, és próbáltam segíteni. Idióta demagóg tuskó gyökér vagy, PONT. Amúgy meg nem az oldal hibája... tudod, ez IQ-ra működik...;)
2015. márc. 27. 21:19
8/8 anonim válasza:
Ha esetleg nem esett volna le, arra céloztam, hogy átvariálják a dolgokat, emiatt nehéz felismerni. De tudod mit? Ha itt mindenki idióta, akkor miért nem írsz a videó alá kommentet? Miért nem vagy képes erre te inkompetens barom?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!