Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ehhez mit kell megtanulnom?

Ehhez mit kell megtanulnom?

Figyelt kérdés
Dj szeretnék lenni,de nem csak ilyen kis tessék lássék hanem saját dalokat is szeretnék, 14 éves vagyok így még sok zenei elméleti dologba,hangszerbe van időm beletanulni. csak nem tudom mit kell ehhez megtanulni ezeket tudom: Daw,Zongora, használata elengethetetlen de ezen kívül még mit kell meg tanulnom kottázni?...stb léci ha valaki tud akkor segítsen

2015. márc. 25. 17:55
 1/2 anonim válasza:

Kezdjük a fogalomzavarral:

Ha zenét is akarsz szerezni akkor nem csak Dj - nek, hanem producernek is kell lenned.

zongoráznod kéne tudni legalább "középszinten" , mert akkord építés elengedhetetlen az elektronikus zenéhez.

Kottázni nem kell tudni, de ha zongorázni fogsz akk. úgyis tudsz majd.

Igen a DAW - okhoz is kell értened ez lesz a legnehezebb.

Fl studiot ajánlom, az a legkönnyebb és a legtöbb producer, pl. Martin Garrix, Ahzee, Blasterjaxx ezt ahsználja.

A zongora nem feltétlen kell, de ha tényleg normális zenét akarsz akkor igen, mert rengeteg időt spórolsz vele.

Ha akarsz még vmit tudni én itt vagyok szívesen segítek.

Vagy privátba vagy ide írj:

revesz.danika@gmail.com

Sok sikert!

2015. máj. 6. 13:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. máj. 6. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!