Miért "fikázza" mindenki Csifó Dorina számát?
http://www.youtube.com/watch?v=o39cIrTeLco&feature=player_em..
kíváncsi vagyok,hogy aki ezt teszi az tudna-e úgy énekelni mint ő!!
Egy szám minőségét nem az énekes képességei határozzák meg. Christina Aguilerának ezerszer jobb hangja van, mint amilyen Csifó Dorinának valaha lehetne, mégis van borzalmas dala. (főleg a régiek közül)
De egyébként sem értem, miért kellene elájulni a hangjától. (e dal alapján) A hangszíne még jó (főleg a stílushoz), de nagyon sok rajta az effekt, és technikailag sem hallok semmi világrengetőt.
De egyébként sem értem soha azt a hozzáállást, hoyg az emebrnek jobbnak kell lennie annál, amit kritizál: én nem végeztem orvosit, de azért megszólom az orvost, ha figyelmetlenségből félrekezel.
Azért, mert borzasztó igénytelen sz@r.
Lehet, hogy nem mindenki tudta úgy énekelni, de ez nem előfeltétel ahhoz, hogy valamit meg lehessen ítélni. Nem tudok operálni sem, de ha a sebész benne hagyja a kését a páciensben, megítélem, hogy milyen béna volt.
Az emberek értékítélete és teljesítménye két külön dolog.
Azért, mert egyszerűen igénytelen F.O.S., tucatzene. Ez most éppen eladható. Kár, hogy az igényesebb zenék pedig sokszor mennek a süllyesztőbe.
12/F
Öööö, talán mert szar?
Nála még én is jobb zenét csinálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!