Hogyan tudnánk fesztiválra alkoholt becsempészni?
Eddigi tapasztalataim szerint: Sziget, Volt, East fest
Sziget: legegyszerűbb, sima tetrapackba (narancslé, alma, erdeigyümi) belekevertük a vodkát. Bontott volt, de bele se szagoltak. Simán bevittük egész héten a cuccokat, egyszer vettek el tőlünk egy NUTELLÁT (mert üveg).
Ezen felül barátom jägert is bevitt a lába között. Nem volt nagy vizsgálat. Ebből kiindulva simána csomagjainkat is megrakhattuk volna :( De kezdőként féltünk.
Volt:
Itt már rendesen nézték a csomagokat és a cipőben elrejtett kőműves aktimeleket is kipakoltatták. Viszont én a gumicsizmámba bedugtam egy üvegpezsgőt rá zoknit, és simán bevittem.
EastFest (Mezőtúr)
Na itt teljesen átnéztek bennünket, de itt is találtunk egy apró kiskaput. A hálózsákba és a sátorba dugdostunk el kispiákat. A többit nem nagyon tudtuk bevinni. De nem is volt baj, ez egy olcsó fesztivál (sör 300 Ft) de a legeslegjobb volt számomra.
Van egy jó trükk, amit én még nem próbáltam, de elvileg hatásos:
Veszel egy zacskó szeletelt tartós kenyeret. A szeletek közepét az első és az utolsó szelet kivételével kivágod, így kapsz egy üreget, amibe - nagy csomag kenyér esetén - egy fél literes vagy 7 decis piásüveg elfér.
Még egyszer mondom, még nem próbáltam, de elvileg működik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!