Szerintetek ezek közül melyiket vegyem meg? Véleményetek? Tapasztalat, valamelyik gitárral?
Figyelt kérdés
Amiket néztem [link]
Légyszíves csak értelmes válaszokat.Másodig gitárom lenne, előtte is akusztikus volt.De most szeretnék egy Elektro-akusztikus gitár.
2015. márc. 24. 12:52
1/3 anonim válasza:
ÉN az IBANEZ TALMAN-t venném, de ez csak szerintem.
Ilyen kérdéseknél nem lehet mit mondani
El kell menni a hangszerboltba és kipróbálni őket akkor tudni fogod melyiket érdemes hazavinni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem Fender T-bucket! Használtam már sokat és csak pozitívumot tudok róla mondani. Talmant is használtam, nekem annak nem volt elég akusztikus a hangja.. de a te ízlésednek nem tudom kitaláln, hogy melyik a jó. Menj el hangszerboltba, ha nem tudsz alaposan nézd őket youtubeon! Én a Fender mellett voksolok! :)
3/3 anonim válasza:
Volt egy Ibanez Talman-om, nem rossz gitár, de tényleg elég vékony és nem igazán olyan akusztikusan, mint a hagyományosok.
Viszont baromi jó a nyaka.
Nekem nem a piezos, hanem a hanglyukba szerelt mágneses hangszedős volt meg, nem tudom, hogy ez kierősítve mennyire jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!