Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ezek közül melyike...

Szerintetek ezek közül melyiket vegyem meg? Véleményetek? Tapasztalat, valamelyik gitárral?

Figyelt kérdés

Amiket néztem [link]

[link]

[link]

Légyszíves csak értelmes válaszokat.Másodig gitárom lenne, előtte is akusztikus volt.De most szeretnék egy Elektro-akusztikus gitár.

2015. márc. 24. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

ÉN az IBANEZ TALMAN-t venném, de ez csak szerintem.

Ilyen kérdéseknél nem lehet mit mondani

El kell menni a hangszerboltba és kipróbálni őket akkor tudni fogod melyiket érdemes hazavinni.

2015. márc. 25. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem Fender T-bucket! Használtam már sokat és csak pozitívumot tudok róla mondani. Talmant is használtam, nekem annak nem volt elég akusztikus a hangja.. de a te ízlésednek nem tudom kitaláln, hogy melyik a jó. Menj el hangszerboltba, ha nem tudsz alaposan nézd őket youtubeon! Én a Fender mellett voksolok! :)
2015. márc. 25. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Volt egy Ibanez Talman-om, nem rossz gitár, de tényleg elég vékony és nem igazán olyan akusztikusan, mint a hagyományosok.

Viszont baromi jó a nyaka.

Nekem nem a piezos, hanem a hanglyukba szerelt mágneses hangszedős volt meg, nem tudom, hogy ez kierősítve mennyire jó.

2015. márc. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!