Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Beletört a tremolo a gitáromba...

Beletört a tremolo a gitáromba, mennyiért javítják meg, és tudtok konkrét helyeket ahol vállalják olcsón?

Figyelt kérdés
Aktív gitár cikkét olvasva úgy döntöttem inkább neki se állok én megcsinálni :-D

2015. márc. 23. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:

:D

Ha egyszerűen kijön a beletört darab és a menet nem ment tönkre, akkor egyszerűb lesz.

Egyébként van pár hangszerész, de konkrétan nem tudom, ki javítja az ilyesmit. Vintage '52, Medgyesi Hangszercenter, stb.

Az Aktív Gitáron van egy lista a hangszerészekről, bár régen frissítettem.

[link]

Itt menj a Magyar Gitárkészítés-re.

(Azt hiszem, ezt át kell majd alakítanom, mert nincs direkt linkje és az nem jó).

2015. márc. 23. 21:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Jó a menet szerintem

De nem lesz könnyű kiszedni

Nagy erővel kellett tekerni hogy bemenjen,mivel túl vastag kart vettem,és mikor láttam hogy nem jó, inkább kiakartam tekerni és akkor tört bele

2015. márc. 23. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Uhhh... az tényleg kemény lesz. Milyen tremoló/gitár?
2015. márc. 23. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Bluemoon

Stratocaster típusú

2015. márc. 23. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:

2 hónapja nekem is bele tört pont ugyan ezzel a problémával még sose csináltam ilyet, de megoldottam.

Vettem egy új hidat egy új karral, azóta minden működik sikerült magamtól összerakni, azóta vigyázok nehogy túltekerjem megint.

ilyen szettem van nem nagy szám, otthoni gyakorlásra tökéletes:

[link]

2015. márc. 24. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!