Beletört a tremolo a gitáromba, mennyiért javítják meg, és tudtok konkrét helyeket ahol vállalják olcsón?
:D
Ha egyszerűen kijön a beletört darab és a menet nem ment tönkre, akkor egyszerűb lesz.
Egyébként van pár hangszerész, de konkrétan nem tudom, ki javítja az ilyesmit. Vintage '52, Medgyesi Hangszercenter, stb.
Az Aktív Gitáron van egy lista a hangszerészekről, bár régen frissítettem.
Itt menj a Magyar Gitárkészítés-re.
(Azt hiszem, ezt át kell majd alakítanom, mert nincs direkt linkje és az nem jó).
Jó a menet szerintem
De nem lesz könnyű kiszedni
Nagy erővel kellett tekerni hogy bemenjen,mivel túl vastag kart vettem,és mikor láttam hogy nem jó, inkább kiakartam tekerni és akkor tört bele
Bluemoon
Stratocaster típusú
2 hónapja nekem is bele tört pont ugyan ezzel a problémával még sose csináltam ilyet, de megoldottam.
Vettem egy új hidat egy új karral, azóta minden működik sikerült magamtól összerakni, azóta vigyázok nehogy túltekerjem megint.
ilyen szettem van nem nagy szám, otthoni gyakorlásra tökéletes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!