Melyik oldalt/oldalakat/videókat ajánljátok gitártanuláshoz?
a legfontosabb hogy tudj angolul, ha nem is folyékonyan, de azért valamennyire, ugyanis magyarul csak nagyon limitált mennyiségű oktatóvideókat találsz.
szerintem a legjobb gitároktató kezdőknek, youtube-on Marty Shwartz. Több száz videó, főleg kezdőknek szól, és nagyon jól magyarázza, és mutatja be. Ezenkívül van is egy oldala a guitarjamz.com, ahova fizetni kell, de pl nekem megérte, mivel én sem járok tanárhoz, és ott főleg ilyen elméleti dolgokat, szólózást, improvizációt tanít, és 25 euróért 1 hónapos "bérletet" lehet venni... ami nem sok ha azt vesszük hogy egy rendes tanár 15 eurót kér 1 órára. Egyébként meg ha először regisztrálsz akkor 3 napig ingyen hozzáférsz az összes ott lévő videójához.. De youtubon amúgy is van több mint 1000 videója szóval kezdésnek az is elég lesz.
Egyébként meg nagyon sok csatorna van youtubeon, van aki elméletre öszpontosít, van aki számokat tanít, vagy szólókat stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!