Szerintetek ki a világ legjobb hangú férfi énekese?
Figyelt kérdés
És most nem feltétlenül arra gondolok, hogy kifejezetten jó számai vannak, hanem hogy a hangja tényleg nagyon szuper... És, hogy élőben is!
Írd le a nevét és, ha tudsz akkor linkelj tőle egy videót is! Valamint kort és nemet is írjatok!
Szerintem Josh Grobannak van a legjobb hangja:
https://www.youtube.com/watch?v=MHStYNXnOH4
https://www.youtube.com/watch?v=kxyaIYWpS3g
Előre is köszönöm! :)
2015. márc. 22. 20:06
31/49 anonim válasza:
Sok mindent látok itt és meg kell hogy mondjam, igaz, hogy ízlések és pofonok, de nem! Michael Jackson és kész! A többit nem is ismerem szinte csak 1-2...
32/49 anonim válasza:
Én is imádom a Deep Purple és Pink Floyd együtteseket, de szerintem is Josh Grobannek van a legjobb hangja! Ő baritenor mint amúgy Freddie Mercury is (és egyébként imádom Őt is, s Ő lenne a másik jelöltem, de be kell vallanom, hogy akármennyire is a Queen zenéje és stílusa áll hozzám közelebb, attól még Groban van megáldva jobb hangi adottságokkal) és Joshnak a hangterjedelme 3 oktáv és egy kvint, de a teljes hangterjedelme (ha nem énekelne, hanem dörmögne és visítana) akár közel 4 oktávos is lehetne. (4 oktávot ÉNEKELNI (!) nem lehetséges egyébként...) Valamint nagyon sokszínű is a hangja, hiszen rengeteg nyelven énekel, rengeteg fajta hangképzéssel, rengeteg stílusban... Operától a musicaleken át, egészen a populáris popig. És természetesen mint mindenki Ő is szokott hibázni élőben, de nagyon nem ez a jellemző. Még pl. Freddienél taláni megtévesztésig hasonló hangú énekest a YouTube-on, addig Josh Grobannál ez nincs így, még sosem hallottam olyat akinek tényleg nagyon hasonlított volna a hangszíne. (ennél persze az is közre játszik, hogy Josh sokkal kevésbé ismert mint Freddie)
33/49 anonim válasza:
Én is imádom a Deep Purple és Pink Floyd együtteseket, de szerintem is Josh Grobannek van a legjobb hangja! Ő baritenor mint amúgy Freddie Mercury is (és egyébként imádom Őt is, s Ő lenne a másik jelöltem, de be kell vallanom, hogy akármennyire is a Queen zenéje és stílusa áll hozzám közelebb, attól még Groban van megáldva jobb hangi adottságokkal) és Joshnak a hangterjedelme 3 oktáv és egy kvint, de a teljes hangterjedelme (ha nem énekelne, hanem dörmögne és visítana) akár közel 4 oktávos is lehetne. (4 oktávot ÉNEKELNI (!) nem lehetséges egyébként...) Valamint nagyon sokszínű is a hangja, hiszen rengeteg nyelven énekel, rengeteg fajta hangképzéssel, rengeteg stílusban... Operától a musicaleken át, egészen a populáris popig. És természetesen mint mindenki Ő is szokott hibázni élőben, de nagyon nem ez a jellemző. Még pl. Freddienél taláni megtévesztésig hasonló hangú énekest a YouTube-on, addig Josh Grobannél ez nincs így, még sosem hallottam olyat akinek tényleg nagyon hasonlított volna a hangszíne. (ennél persze az is közre játszik, hogy Josh sokkal kevésbé ismert mint Freddie)
34/49 anonim válasza:
Elnézést, hogy 2x ment el, de már megnyomtam a küldést mikor kijavítottam a "Grobannál"-t "Grobannél"-re és így mind a két változatott kirakta...
35/49 anonim válasza:
Serj Tankian
36/49 anonim válasza:
Lukas Graham
Ez a fiatal dán srác a termèszetes gyönyörű hangjával szerintem az elmùlt èvtizedek legjobb hangja. A mai világban ahol alig kèszül normális zene ő egy kincs.
37/49 anonim válasza:
Ronnie James Dio
George "Corpsegrinder" Fisher
Peter Steele
38/49 Németh Eric válasza:
Az a furcsa az egészben, hogy nem igazán tudtok visszamenni az időben. Itt nem az volt a kérdés, hogy ki az év vagy évtized énekese. És innen kezdve lehet tobzódni a nevekben. Elvis Presley, Tom Jones, Matt Monro, P.J.Proby, Roy Orbison, Neil Sedaka, Brenda Lee, Cher, Cliff Richard, Little Richard, Johnny Cash, Ricky Nelson, Eddie Cochran, John Lennon, Joan Baez, Del Shannon, Tina Turner, Paul McCartney, Diana Ross, Nem irigylem a mai ifjúságot, hogy ezekről lemaradtak.
39/49 Németh Eric válasza:
Bocsánat, de az egyik legnagyobb kimaradt: Paul Anka
40/49 Németh Eric válasza:
Meg persze még sokan mások is lemaradtak. Százával lehetne sorolni az igazi énekhanggal éneklő énekeseket. Csak, hogy még egyet említsek a Bee Gees szólóénekesét Robin Gibb-et. A hitetlenkedők hallgassák meg a következőt: https://www.youtube.com/watch?v=jrg1UAixGaM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!