Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az EMG pickupok eredetiek a...

Guitarfan777 kérdése:

Az EMG pickupok eredetiek a gitaron?

Figyelt kérdés
aliexpessen van egy esp explorer mx gitar. akepek alapjan eredtinek tunik a pickup{EMG 81 ES EMG 85} de nem vagyok biztos benne. A felso nem aranyozott irassal van hanem feher. a hamisitvanyoknal sarga szokott lenni az iras. 295 dollarba kerul a cime pedig; Factory guitar+ESP costum 9v battery powered active pickup james hetfield guitar

2015. márc. 22. 08:07
 1/10 anonim ***** válasza:

LoL

Igazán meghozza a leírás a kedvet agitárhoz, főleg, hogy 300 dollárért egy negyed ESP-t sem kapsz.

2015. márc. 22. 08:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Jaaaa, hogy ezekre a kínai okádék másolatokra gondolsz...

Akkor biztos beleteszik az eredeti EMG-t egy illegálisan lemásolt, hamis gitárba, ami filléres alkatrészekből van összerakva, LoL...

2015. márc. 22. 08:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem!
2015. márc. 22. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már, egy jó EMG szett 220 dollár körül kezdődik. Hogy lenne már eredeti?
2015. márc. 22. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Csávó teljesen lökött és rá van állva erre a hamis gitár témára.

Mert egy gitárnál ugye csak az a fontos, hogy hogy néz ki.

2015. márc. 22. 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:

"Eredetinek tűnik".

Hát persze, szerinted mennyire bonyolult egy lekerekített szélű múanyag dobozt legyártani, amin van egy EMG felirat?

2015. márc. 22. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Hagyjad már aktív, állandóan küzdesz itt a hülyékkel, tök felesleges energiapazarlás.
2015. márc. 22. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:

"costum" :DDD

Nem azért, de nézd már meg mennyibe kerül egy eredeti ESP gitár... szerintem ha a hangszedő eredeti is lenne (persze nem az), akkor is egy hulladék lenne az egész. De most komolyan, aliexpress??!??

2015. márc. 22. 17:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értem én akkor megyek fel arra az oldalra, ha szeretnék nevetni egy jót...
2015. márc. 22. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:
figyeld 1000 dollár alatt nem találsz semilyen ESP gitárt...
2015. márc. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!