Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nana animében keresek egy...

Nana animében keresek egy zenét. Anime fanok?

Figyelt kérdés

Valaki találja meg nekem,hogy a Nana című animében melyik az a gyönyörű, vonós zene,ami többször feltűnik.

Pl. a 21. részben 3:18-tól. Sehol nem találom. :(

https://www.youtube.com/watch?v=SyNdNyAa-z0

2015. márc. 21. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Kissé hosszú keresgélés után végül megtaláltam.

Tooku ni Ikanaide Nana címen fut a betét dal. Közben a zene szerző is meglett: Tomoki Hasegawa

A rossz hír viszont hogy mindenhol egy fajta verzió van feltöltve, és az nem egészen olyan ami az anime al zenéje. Egy plusz ütő hangszer és gitár van mellette. nagyon minimális de szerintem teljesen elnyomja a vonós hangját. Vagy 10 oldalt megnéztem, de esetleg még megéri keresgélni, ha létezik egyáltalán a sima verzió is.

Itt egy ahol le tudod tölteni: [link]

A 41. szám az. Kattints rá, aztán a letöltésre.

Ha neked sem tetszik, talán keress egy epizódot ahol nem dumálnak sokat közben, és készíts róla hang felvételt, úgy tudod hallgatni.

2015. márc. 22. 20:53
 2/2 A kérdező kommentje:
1000 köszönet és örök hálám üldözzön! :)
2015. márc. 24. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!