Miért van az, hogy van egy időszak amikor nagyon jól megy a gitározás, és van amikor pontatlan a játékom?
Régen 2-3. osztályban zeneiskolában tanultam gitározni aztán abbahagytam a sport miatt. Most 3 éve kb. abbahagytam a sportot is és egy évre rá úgy döntöttem, hogy elkezdek gitározni. Először a régi klasszikus gitáromon játszottam, aztán kaptam egy elektromos gitárt...
Naponta 1-2 órát gyakorlok, amikor nagyon beleméjülök (hétvégén) akár 3-4 órákat is játszok. Mint már említettem valamiért néha jobbanegy aztán rosszabbul... Hogy lehetne ezt a problémát kiküszöbölni?
Előre is köszi. 14/F
egy hangszerre rá kell dobnod kb. 15 évnyi nagyon intenzív (napi 4-5 órás) gyakorlást, ha a lehető legstabilabb játékot akarod elérni. persze ehhez az kell, hogy a zenei pályát válaszd, mert különben nincs ember, akinek ez belefér az idejébe.
meg persze az sem mindegy, hogy milyen metódus szerint gyakorolsz, mert játszhatsz naponta 20 órát is, ha abban a 20 órában csak össze-vissza tépkeded a húrokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!