Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha előszőr részegen hallok...

Ha előszőr részegen hallok egy számot, akkor később jobban fogom szeretni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
NEM!!!
2010. febr. 16. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez inkább úgy működik, hogy részegen meghallok egy számot, ami ott és akkor nagyon tetszik, nagynehezen felszmemmel felírom a telefonba, mer tetszik, másnap nagynehezen kibogozom a telefonomból hogy mit akartam felírni, meghallgatom a zenét, és józanul már nem adja vissza ugyanazt a hatást:D
2010. febr. 16. 21:01
 3/4 anonim válasza:

Ez nagyon sok mindentől függ. Lehet, hogy ugyanaz a szám ami tetszett x környezetben, x időben, y környezetben, y időben nem tetszene.

De a felírós módszer az nekem is hasznos...de a leghasznosabb ha van egy ilyen zenefelismerő progid. :)

2010. febr. 25. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szeretni lehet hogy fogod amig hallod,de kijozanodsz es mar nem is emlekszel ra.
2010. febr. 25. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!