Milyen fajta elektromos gitárt érdemes venni kezdőként?
Figyelt kérdés
Milyet érdemes? Nem értek hozzá még, és nem akarok rosszat venni....És milyen erősitőt érdemes ahhoz a gitárhoz venni? Ha linkelnétek egy pár oldalt megköszönném...:)2015. márc. 18. 15:37
21/25 anonim válasza:
Uccsó
Félig-meddig van igazatok.
Valóban azért kereshette volna
DE mit gondolsz nem azért van ez az oldal hogy kérdezennek?
Ő megmondta hogy nem ért ehez és szart nem akar venni.
Nyilván olyanok segítségét kérte akik értenek hozzá van tapasztalatuk.
22/25 anonim válasza:
Mert a könnyebbik végén fogja meg a dolgot, az meg nem mindig hoz jobb eredményt. Sőt.
Valahogy kiveszett az emberekből a tudás megszerzése iránti érdeklődés. Elég sok információ van a neten, csak meg kell keresni és az nem ördöngősség, egy kis józan ész kell hozzá meg minimális elszántság, hogy ne másokkal akarjuk elvégeztetni azt, amit mi is el tudnánk.
És ha megtettük, de még mindig nem áll össze a kép, akkor lehet kérdezősködni, de legalább már nem nulláról indul.
23/25 A kérdező kommentje:
Öhmmm most komolyan az "ilyen" embereket mér zavarja az "ilyen" fajta kérdés? Nem értek még a gitár témához és nem akarok azzal szembesülni hogy veszek egy gitárt 40.000 ft-ért és kiderűl a felét nem éri....És ne félj, keresgettem,nézeggetem oldalakat...Mindenhól mást írnak...Az ilyen oldalak olyanok,hogy mindegy nekik mit veszel csak tejjelj....
2015. márc. 22. 18:13
24/25 anonim válasza:
Mert nem hangszerboltot kell nezni.. mint latom nem ertelmezted amit irta, vagy amit aktiv irt.. gyakorin ezer ilyen kerdes van! Konyorgok.....ha keresnél már okosabb lennel annal, amit most csinalsz..
25/25 A kérdező kommentje:
1 szónak is 100 a vége, köszönök minden választ....a gitárt amit meg fogok venni megtaláltam..:)
2015. márc. 22. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!