Szerintetek Eminem paranoiás?
Úgy értem egy csomó dala van arról, hogy úgy él mint egy börtönben, hogy nem hagyhatja el a házát, stb. Értem én, hogy ő egy sztár és ezért sokan megrohamoznák, mindenki autogrammot meg pacsit akarna, de azért nem túlzás emiatt (szinte) folyamatosan a házban maradni? A "Fine line"-ban arról rappel, hogy milyen jó lenne csak úgy járkálni egy boltban. Azért sok nagy sztár van, akik simán elmennek a szupermarketbe, moziba, stb.
Szerintetek ő nem tudja pszichésen kezelni a rajongókat, vagy valóban rákényszerül erre az életmódra?
Ez nem paranoia. Amikor budira nem tudsz elmenni anélkül, hogy megrohamoznának, hogy állandóan drónokkal kövessék minden lépésedet, és fogalmad sincs, hogy mikor lőnek 100 képet rólad, ami holnap az egész világon megjelenik. Nos ez nem egyszerű. Lehet itt arról mesézni, hogy "óó, de tudom sajnálni szegényt a jó dolga végett", de amíg veled nem történik meg mindez, addig csak üres pofázás lesz részedről. Arról nem is beszélve, hogy keményen megküzdött ezért a karrierért, persze a közönség előtt már csak a csúcs látszik, hogy limóval jár és modern kastélyban él.
A másik dolog pedig az, hogy rohadtul félreérted a helyzetet. Ki a fene mondta neked, hogy állandóan a házban van? Egyébként is stúdióban él kb, és turnékra jár. Nem erről beszél, hanem arról, hogy egyedül, biztosítás nélkül nem tud elmenni egy vasárnapi bevásárlásra úgy, hogy ne rohamoznák meg, és ne kelljen "kimenteni", különben szétszednék a rajongók. Erről szól, nem arról, hogy ő fél és a négy fal között van egész nap.
6-os vagyok.
A válasz első bekezdése nem neked szólt kérdező, hanem néhány válaszadónak. A második bekezdés pedig válasz a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!