Ismeri valaki a Nekrofília zenekart?
Nekrofília csak a nevük, kizártnak tartom hogy szabadidejükben kedvtelésből hullákat gyaláznának meg.
Black metal korszaknak meg nagyon nincs vége.
Ezek a zenészek úgynevezett hullasminket viselnek.
na most rákerestem én is, valóban black metal zenekarról van szó és elég brutális zenét tolnak, totál stílszerűek! Nem hinném, hogy marketing célból vették volna fel ezt a nevet és azt sem hinném, hogy pózerkedésből festik az arcukat. a honlapjuk alapján már 10 éve működik a banda és én pl most olvastam róluk először... az biztos, hogy csak azért ez a nevük, mert ez illik a stílushoz, de tutira nem csinálnak semmi olyant... Az ilyen emberek előbb zenészek, mint elmebetegek, bár tény, hogy tuti van valami deffektjük.
Amúgy az meg mekkora hülyeség már, hogy a beteg black metal korszaknak vége van??? a black metal önmagában antiszociális és elborult elmére utal, normál gondolkodású ember nem hallgat és végképp nem játszik ilyen zenét.
Nem voltam világos, majd legközelebb érthetőbben kommentelek, bocs.
A "beteg" black metal alatt a Mayhem, Thorns, Burzum, korai Emperor időszakot értem. És hatalmas műfaj alkotó korszakként nézek vissza rá (Euronymus, Snorre-ra gondolok). Ennek pedig már nagyon régen vége...Manapság inkább a deppressszív, atmoszférikus "black metal" a hallgatottabb, erre gondoltam az elöbb.
Amugy a de mysteriis, és a thorns lemezt bármikor megtudom hallgatni, mert zeneileg piszok jó albumok..!
Azt hiszem így már értem, mit szerettél volna írni.
Ezek a bandák valóban nagy nevek a stílusban, de nem szabad mindent egy kaptafára venni. HA most az összes bm banda ezeket a vonalakat követné, akkor aztán végképp nem lenne egyedi a zenéjük. Így sem "könnyű", hisz a stílusnak megvannak a jegyei, amit hordoznia kell a bandának, ahhoz, hogy bm-ként könyveljék le őket. és azt se felejtsük el, hogy az általad említett zenekarok olyan bandákon nőttek fel, amiket egy mai bm rajongó nem hallgatna...
ez valamilyen szinten a természet rendje, hogy emberek és zenék hatással vannak egymásra és mint egy láncreakciót beindítva szélesebb spektrumokra helyezik a stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!