Miért örvend a Nickelback ekkora utálatnak a rockzene szeretők körében?
Nyilván nem egy űberkemény metálbanda és maga a zenéjük sincsen túlbonyolítva, de nem is kell minden rockzenének ilyennek lennie. A Nickelback zenéje szerintem egy egészséges pop-rock, néhol kicsit keményebb hangzással.
Miért kapják ennyire az ívet, mintha valami hallgathatatlan sz*r lenne? Vannak ennél sokkal vállalhatatlanabb "rockzenék" is szerintem.
Ezt en se ertettem. Elhiszem, hogy nem egyforma minden embernek a zenei izlese, de en felhaboritonak talalom, amikor folyamatosan fikazzam oket.
Par videojuk alatt lattam, hogy irogatjak, hogy ilyen rossz, olyan rossz. De konyorgom, akkor nem kell hallgatni. Ha meg hallgatjak, de fikazzak oket, akkor csak van bennuk valami, ami megfogja az embereket.
Nekem szemely szerint a Nickelback az egyik kedvenc zenekarom, es mosf kapaszmodjatok meg rengeteg zenesz ismerosom van, akik szinten szeretik. (Persze, kitalalom nekik is sz.ar az izlesuk, nem?!).
Vegezetul csak annyit mondok, hogy aki nem tett le zenei teren semmit az asztalra, az inkabb tartsa meg a nagykepu velemenyet sajat maganak!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!