Ha Codáról (például) rendelek egy gityót, akkor azt összerakva és hangolva kapom?
Figyelt kérdés
Illetve milyen költségek járnak a gityóval?
Ehhez úgy tudom csak pengető kell illetve egy egyelőre egy ilyen [link] erősítő helyett.
Hangológép? Húrok?
2015. márc. 10. 13:14
1/1 10inchhero válasza:
elég csúnyán zörög szegényke ott a mintavideóban, ha ilyet akarsz, szerintem csiszoltass bundokat és vegyél egy minőségibb húrkészletet. (együtt jó 10K). A Vox helyett meg akkor már inkább egy multieffektet, minimális + és sokkal többet tud pl egy Behringer V-amp, aminek van basszus verziója is (használtan 15-20) és árához képest elég sok jót hallottam róla.
u.i.: személy szerint preferálom a használt hangszereket, érettebb a fa és minőségibbet kapsz ugyanazon az áron, pár karc meg belefér, úgyis lesz az újon is :D (Ibanez vagy Cort olcsón is minőségi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!