Miért lehet berregtetni az original Floyd Rose tremolót és egy licensed-ed meg miért nehezebben vagy egyáltalán nem? (a technológia ugyanaz) Lehet a rugók is befolyásolják?
Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 23:02
12/18 anonim válasza:
na bakker valaki már írt akkor én a Dacziéra mondtam :D
13/18 Passzív Gitár válasza:
00:38 tól...
Gitársuli Alapi Istvánnal 4. rész: [link]
14/18 anonim válasza:
Köszönöm.
Oké, ezen a videón már jól hallható.
Rendben, ez is egy technika a sok közül (szerintem elég idegesítő a hangja, de shreddereknek biztos jól jöhet, ha már nem tudnak más virtuózkodást produkálni).
Valószínűleg az egész rendszer feszességén, tehát a hangoláson is múlhat, mennyire lehet megvalósítani és persze a tömegén meg a rugók erején. A gagyi olcsó FR másolatok általában sokkal könnyebbek.
15/18 anonim válasza:
fontos hogy a tremoló kar feszes legyen, tehát ne himbálódzon össze vissza
16/18 anonim válasza:
Én is épp ezen gondolkodtam, hogy nyilván a tremolókarnak állnia kell, mint a cövek. :)
17/18 anonim válasza:
hááát igeen.. a himbálódzás alatt azt értettem hogy ott ahol a tremolókar csatlakozik a hídhoz, erősen megvan húzva a csavar tehát nem mozog össze vissza a kar... ugyanis valaki úgy szereti ha mozog, valaki meg ha pozícióba marad.. és a berregetéshez nem szabad h mozogjon
18/18 anonim válasza:
Nekem speciel úgy megy ez a berregtetés ahogy a 9es vagy 10es posztban leírtam a spanyol oktatóvideó linkjét.
Nekem yamaha rgx420dzii-m van licensed tremoloval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!