Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Manapság mit hallgatnak a 14...

Manapság mit hallgatnak a 14 éves lányok? Mi a menőő zene? :D:D

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát mindenki mást. Ami az ízlése.. Lady Gaga, Sp, Kesha,Britney, Justin Bieber,Rihanna meg ilyenek.. De mondom ízlések és pofonok:)
2010. febr. 14. 18:41
 2/11 Thurston ***** válasza:
85%
Általában mai szar. Nem tudom miért kezd valaki az alapján hallgatni egy-egy zenét, mert az most menő éppen.
2010. febr. 14. 19:21
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Bammeg, miért úgy hallgatsz zenét, hogy csak a "menőőőőőt" nézed ??

Magadnak hallgatod nem ? Amúgy meg : kinek, milyen az ízlése.

2010. febr. 14. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

motörhead, scorpions, jimi hendrix, led zeppelin, beatrice, guns 'n roses, def leppard, deák bill, judas priest, iron maiden, anthrax , megadeth, zz top, bikini, p.mobil, karthago, pink floyd, running wild.

najó ezek régen voltak sláger zenék, de ma is érdemes őket hallgatni, mert ezek még valóban zenék, nem igénytelen akármi, amit egy 5 éves is össze tud tákolni.

2010. febr. 15. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Jason Derulo,Rihanna,Inna,Kesha,David Guetta,Justin Bieber,stbstb
2010. febr. 15. 14:43
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Nos igen.A mai szarokat,de sztem főképp disco-s számokat.Mi mást?Nem is nagyon ismernek mást.Nem hallottak még zenét némelyek.De tisztelet a kivételnek.De ugy tűnik dj-nek kell elmenni,ott állnék a keverőpultnál,szinte nem csinálnék semmi,ott hagynám néha,menne ez magától,csináltatnék magamnak egy igen idióta hajat,meg odaraknám a nevem elé azt hogy DJ,és már jönnének is a csajok.Nem tudom hogy miért istenítik őket a lányok annyira.Nem nevezném őket zenészeknek sem.Ha odaadnék a kezükbe egy gitárt például,azt sem tudnák hogy eszik e vagy isszák.De hát ők az Istenek és a csajok sorban tolják le a bugyijukat elöttük!
2010. febr. 16. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
No meg még annyit,hogy sokan tényleg csak azért hallgatnak egy bizonyos számot mert divat,meg menő,mert a barátom/barátnőm is azt hallgatja.Nem is nagyon lehet találkozni olyan emberrel aki normális számokat hallgat és nem pedig vonatzakatolást.dium disung,tuc-tuc meg ahogyan még nevezik.Mintha lenne egy központ ahol beprogramozzák az embereket és csak tuc-tuc.Ez van!
2010. febr. 16. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Nos csatlakozom az elöttem szólóhoz!Meg kellene embereket kérdezni hogy miről szól az a tuc-tuc szám amit hallgat.Mert én ugy tudom hogy a zenék szólnak valamiről,valakiről,hogy egyik ember küldi,irja a másiknak,kifejezi az érzelmeit,hangulatát stb.Én nem értem mit esznek rajta.Vagy némelyik diszkószám azért tetszik valakinek mert emlékek kötik hozzá.Pl.13-14 évesen egy huszonéves vagy ne adj isten egy 30 éves megk'rta a szórakozóhely WC-jében.De akár nőröl legyen szó akár férfiról.
2010. febr. 16. 22:27
 9/11 anonim válasza:
79%
Én eddig normális zenéket hallgattam , de mindenki leszólta h mik ezek a szarok meg ilyenek :'( ezért a tesóm zenéji közül válogatok:S. Vannak jók de olyan semmijenek nem szólnak semmiről.. Hogy lehet ilyet hallgatni??? amiket eddig hallgattam értettem tudtam miről szólnak, el lehetett gitározni de ezeket...
2010. márc. 21. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Electro.;)
2010. jún. 26. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!