Hogyan tudnám magam felfejleszten? (Gitár)
Gitarozni szeretnek.Tisztaban vagyok vele,hogy ahhoz hogy jo legyek mind az elméletet, mind a gyakorlati reszt hibatlanul kell csinalnom. Jartam gitartanarhoz 2 evig,de csak penzkidobas volt,mert semmivel se lettem okosabb,es a kornyeken nincs mas.. alapismeretek mar meg annak,tehat azert egyszeru akkordos dalokat eltudok jatszani,de ez edeskeves..
Milyen oldalakkal,programmal,videokkal tudnam fejleszteni magam?? Az elmeleti resz magyarul kene... adjatok tanacsot pls,itt biztos vannak olyanok akik tudjak hogy honnan erdemes tanulni. Koszonom
Hát Magyarul csak 1-2 oktató videót találsz, aminek legtöbbje alapszintű es édeskevés a célod eléréséhez. Ha viszont tudsz legalabb alapszintű angolt akkor teljesen mas a helyzet.. Tobb eezer angol oktatovideo létezik, amik mára ma annyi mindent magukba foglalják, h egy életen. At nézhetnéd őket.
En 2 es fél éve kezdtem el gitározni, tanar nelkul, oktatovideok segítségével, es szerintem ha minnel gyorsabban szeretnel fejlődni akkor minnel elobb talaj magadnak egy bandát illetve hasonló tudású dobost, basszusgitarost, akikkel gyakorolhatsz, ugy lesz majd egy jo adag motivációd is. Legjobb az ha jobbakat talasz mint te vagy igy tanulhatsz is toluk vmit.
Ha az angol viszont tenyleg nem megy, es nem is fő menni,akkor az elmélet ,szolozas, improvizalas tanulására mégiscsak az a legobb megoldas... Csak azert mert volt egy szar zanarod nem jelenti h az osszes az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!