Ti melyik gitár effektet ajánlanátok a kettő közül és melyik a jobb szerintetek?
Oké ha már valaki valamit nem ért akkor rögtön le kell baszni az embert zseniális mindenesetre kösz a semmit!
Miért kéne eltörni kezét lábát? Van ám vagy volt olyan nagy gitáros aki ez megcsinálta hát akkor meg?
Jó hogy nem multieffektet köt rá na akkor kéne eltörni neki!
Te is csak egy trollkodós majom vagy mint némelyik embernek ezen az oldalon...
De ezt most itt befejeztük. Na Cső!
Ha nem tudod értelmezni a válaszokat, akkor sajnálom, nem hiszem, hogy ez az én hibám lenne.
Szevasz!
Pont hogy te nem tudod értelmezni az én kérdésemet öcsi.
Jó lenne ha normálisan válaszolnál az emberek kérdéseire mert ez így nem lesz jó, a szilvás buktát meg utálom. Komolyan mint egy 12 éves úgy viselkedsz.
Ezen örökké lehetne vitatkozni, de többet nem ér meg az időből.
Alapjában véve teljesen igaza van a trollnak. A nagy nevek és az ő fura setupjaik azután születtek, hogy már a megszokottabb felhasználási módokat kinőtték egy-egy ötletükkel. Kezdőként rohadtul fölösleges virtuózkodni, és vonatkozik ez a soundra is ugyanúgy. Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem is a füleddel kell döntened. Nem olcsó megoldás, de eddig semmi se vált be jobban.
Kicsit még a "cső lomha, tranzisztor gyors" dologhoz: a csőnek lehet sajátos aszimmetriája, mindkettőnek sajátos a túlvezérlődési görbéje, más-más harmonikusok más-más mértékben dúsulnak és a csőnek van egy kis dinamikaprocesszor-viselkedése is. Alapzaja gyakorlatilag nincs, a tranyósnak meg ügyelni kell a súgására. Nem ilyen egyszerű, hogy lomha... Mi lomha? Bőven jobb a magasátvitele, bőven jobb a tranziens-karakterisztikája... Lomha? Most komolyan?
utolsó kettő
Így már érthető
Szóval ha van egy csöves erősítő és egy tranzisztoros effekt pedál akkor mindkettő hangzása meg hallható?
És ha csak egy csöves erősítő és csak is egy csöves effekt pedál van akkor a csövesekre jellemző hangzást kapom?
Gondolom igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!