Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy régi mixet keresek nagyon...

Egy régi mixet keresek nagyon fontos!?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Keresek egy mixet, ami valaha megvolt, de mára a föld színéről is eltűnt. Egy awell mix lenne az. Azért látok rá esélyt hogy valakinél meglehet mert itt volt magyarországon. a címe : Axwell live @ red colt garden kecskemét 2006 07 01. ha kell kocsival megyek el egy pendrive-al, de fiatalságom egy darabkáját adná vissza nekem ha megosztaná velem! Hálás köszönet előre is! Interneten kerestem égen födön de semmi. Ha valakinek megvan megosztaná velem?

2015. febr. 25. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
2015. febr. 26. 16:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez egy rész belőle. A teljes mix 113 perc hosszú. anno fent is volt mindenféle letöltőoldalon, az összeset törölték vagy lejárt. Ennek a videónak a feltöltőjének is írtam már, nem válaszolt... aztán gondoltam hátha valakinek megvan...
2015. febr. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!