Valaki mondana jó zenekarokat? Bővebben lent.
Dark rock vagy Metal zenekarokra gondoltam a Metalon belül leginkább Black Metal , Death Metal , Heavy Metal érdekelne :D
Dark rockon beül pedig olyanokra lennék kíváncsi mint a F.O. System vagy az Árnyak
Death metál:
Opeth, Bloodbath, Death, Cynic.
Black metál:
Windir, Emperor, korai Ulver, Wolves in the Throne Room.
Én ezeket eléggé bírom.
BM:
Christian Epidemic,Teurgia,Fagyhamu,Dusk,Aeterius Obscuritas
----
Flyleaf,Watch My Dying,Hammerfall,Blind Guardian,Mandragora Scream,Guano Apes,Sinergy,Kittie...stb.
Magyarok: Wendigo, Dalriada (folk inkább), Mangod Inc.
Külföldiek: Blind Guardian, Bullet for my Valentine, Dream Evil, Dream Theater, Eluveitie, Hammerfall, Iron Maiden, Nevermore, Metallica, Megadeth, Lacuna Coil, Slayer, Testament
Death Metal:
Arch Enemy, Skyfire, Norther, Amon Amarth, Kataklysm, Kronos(Brutal Death Metal), Agergátor(HUN), 1KillEmbrace(HUN), Eluveitie(Folk/Death), Ensiferum(Folk/Death), Orphaned Land(Folk/Death)
Black Metal:
Equilibrium, FinnTroll, Bornholm(HUN), Turulvér(HUN), Christian Epidemic(HUN), Baskíria(HUN), Siebenbürgen
Heavy Metal:
Pokolgép(HUN), AC/DC, Metallica, Ossian(HUN), Black Sabbath, Sonata Arctica, Lordi, Akela(HUN), HammerFall, DragonForce
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!