Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » YamahaRX-V430RSD erősítőnek...

YamahaRX-V430RSD erősítőnek lehet hídba kötni a párosával a csavaros kimeneteit?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne mert túl nagy hozzá a 2 hangfal és mikor kicsit jobban feltekerem mihelyt nagyobb áramot vesz fel egy basszusnál le is kapcsol a védelme. Ezért gondoltam hídba kötni,hogy akkor egy csatornára nagyobb teljesítmény jutna elvileg. Csak nem merem kipróbálni mert nem akarom kivégezni sem a végfokját,sem bármi más alkatrészét.
2015. febr. 24. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy túl nagy a hangfal.

Ott valami súlyos probléma van.

2015. febr. 24. 23:30
 2/5 A kérdező kommentje:
De ha egyet lekötök róla akkor nem csinálja.. Akkor mégis mi a franc ez?? Ebből másra nem tudtam következtetni csak arra,hogy a 2 hangfal már sokat vesz fel és leold,hogy ne nyírja ki a végfokot.Teljesen mindegy melyik csatornájára kitöm azt az 1 hangfalat,egyel fel tudom tekerni nem kapcsol le,de kettővel iden.. Akkor mitől???
2015. febr. 25. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány ohmos a kimenet, hány ohmosak a hangfalak?
2015. febr. 25. 23:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom váltogatni a kimeneteket,hogy 4-6 és 8 ohm az egyik hangfal 4 ohm-os a másik meg 6. Az erősítő akkor épp 8ohm-re volt kapcsolva.
2015. márc. 1. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat közbe megoldódott a baki már nem értem miért is befolyásolta,hogy beamanetnek a 6 ch-ra volt kötve az audió helyett.
2015. márc. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!