Miről szól a System of a Down - Aerials című klippje?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 10:52
1/2 anonim válasza:
Arról, h a kis földönkívüli srácból sztárt csinálnak, aki először élvezi az egészet, aztán kényelmetlenné válik neki. Egyébként a dal maga nem szól semmi ilyesmiről, az énekes ezt mondta róla: Serj: "Az élet prófétai szemléletéről szól. Amikor játszuk, megnyugtat és inspirál minket."
2/2 apa19977 válasza:
A dal leginkább a System Of A Down élet filozófiáról szól, mint például: ami egy felnőttnek jelentéktelen valami, addig egy gyeremknek az a valami a legcsodálatosabb dolog, vagy pont fordítva. Ez dal azt is tükrözi hogy mindenki máshogyan gondolkodik. És ezt a dalban különböző metaforákkal jelenítik meg. mint pl: az élet egy vízesés, sodor minket a árfolyam, vagy: Mikor elveszel kis világodban, az életed szabaddá válik. stb. Egyébként ez az egyik dal ami leginkább jellemzi a System filozófiáját. Ez dal mint szövegileg mint zeneileg a legjobban van kidolgozva. Érezhető benne ahogy az örmény és keleti zenéket bele olvasztják a rockba. A video clip pedig Daron elmondása szerint egy csodálatos fogyatékos fiúról szól, aki nem találja magát ebben a médiától függő és fasizmustól teli világban, szó szerint az egész egy nagy cirkusz. Így a végén a sátorhoz ér ahol a fiúk játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!