Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Pontosan mik a skálák gitáron...

Vasgabor kérdése:

Pontosan mik a skálák gitáron mert a pentaton skálát akartam tanulni de nemigazodok ki rajtuk?

Figyelt kérdés
valahol azt olvastam h 5 variációja van de találtam olyan oldalt is ahol sokkal több van szoval akkor ez:dur pentaton c d e g a ,dor pentaton ... ,frig,mixolid,moll vagyamiben vannak ijen fiszek,giszek is és 12 lépésböl áll mejik a helyes ?
2015. febr. 23. 20:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is ajánlom a tanárt mert így sok mindent rosszul fogsz megtanulni nálam pont hogy csomó dolog rosszul rögzült aztán a tanárral kb. 6 hónapig küszködtünk mire mindent jól csináltam technikai dolgon is és elméleten is. Azóta nem járok mert már rájöttem erre az egészre már van annyi tapasztalatom tudom magamtól hogy a dolgok hogy vannak.

Annyit még jó lenne hogy ha megtanulnád a gitáron a hangokat hidd el sokkal könnyebben tudsz majd pl skálázgatni.

Ja és ha már tudod mind az öt pozíciót akkor ne csak vertikálisan (a legmélyebb húrtól a legvékonyabbig tehát föl-le) tanuld meg, hanem horizontálisan is ( pl. a vastag E húron a harmadik bundon kezdve ami egy G hang egészen a gitárnyakán befele mész mondjuk szintén egy G hangig a vékony E húron a 15. bundig)

Ezzel most lehet összezavartalak...

2015. febr. 27. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!