Már19nevetirtam kérdése:
Mi a címe 2015?
Figyelt kérdés
Egy zene azt hiszem 2015-ös de lehet hogy 14-es.
Egy vörös hajú nö van a klipben meg egy férfi mind a ketten mennek az utcán a nö fotozásra megy meg stb..
a férfi sakkozik emberekkel az utcán a végén egymással szembemennek az utcán és kiderül hogy együtt vannak.Szokták adni a tv-be de így hogy keresem persze hogy most nem adják:)
2015. febr. 20. 19:32
1/6 anonim válasza:
Kiesza
Hideway - nem biztos, hogy így kell írni
2/6 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam..
Egy vörös hajú lányt fotoznak ,a férfi meg sakkozik és utána mennek az utcán és a végén találkoznak és csók, ez a klipp..
2015. febr. 21. 13:35
3/6 A kérdező kommentje:
és ha jól tudom ez nem is olyan régi szám mint amit te írtál, de nem tudom a cimét youtuben meg az alap zenéknél amit kiad magától nem láttam..
2015. febr. 21. 13:36
4/6 A kérdező kommentje:
Annyit hozzá tennék hogy kicsit szintévesztő vagyok,lehet hogy barna a haja de az biztos hogy nem olyan élénk vörös.
Sajnos van az a tonus a vörös és a barna közt amit nem tudok megkülönböztetni..
2015. febr. 21. 20:15
6/6 A kérdező kommentje:
Ez az , köszi!
2015. márc. 3. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!