Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpop fanok, hogyan szerettétek...

Kpop fanok, hogyan szerettétek meg a koreai zenét?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy hogy lettetek koreai zene rajongók, és melyik a kedvenc bandátok.

2015. febr. 18. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az egyik barànőm ajánlott nekem egy kireai sorozatot, amit mèg aznap el is kezdtem nèzni, a sorozat befejezésèvel elkezdtem a szi eszek utan kutakodni ès valahogy rátalàltam az akkor mèg szőke Renre aki nyomot hagyott bennem és meghallgattam tőlük vagyis a NU'EST-től meghallgatni pár zenèt. Aztàn szèp lassan rátaláltam a BIGBANG-re, es meg sok sok bandára (2NE1, 4MINUTE, EXO, F(X), SNSD stb.) és nemrég az egyik baràtnőm mondta hogy ő mennyire szereti a BTS-t es ajànlotta hogy hallgassak meg pàr zenèt tőlük. Eleinte nem voltam oda èrtük, mert nem ezt a stílust szoktam meg, de mára már imádom őket (Jimin ès Jungkook szerelmeim) állandóan a Boy In Luv-ot hallgatom. Nagyon nagyon örülök, hogy belecsöppentem a kpop csodàlatos vilàgába ès nem akarok innen kiszakadni :)
2015. márc. 7. 10:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy filmes oldalon kutakodtam, és belefutottam egy koreai sorozatba, a The master's sun-ba. Azóta életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy rákattintottam, és el kezdtem nézni. Utána egyik sorozat követte a másikat, és amikor rákerestem a színészekre, rájöttem, hogy közülük sokan fiúbandák tagjai. Mikor először néztem meg egy kpop videóklippet, pontosabban az SS501 Love Ya című dalához tartozót, nem tudtam nagyon hova tenni. De aztán csak nem ment ki a dal a fejemből, és letöltöttem. Aztán a sorozatok szereplői által megismertem a többi együttest is, másodiknak az INFINITE-T, ami azóta is a legnagyobb kedvencem. Hát így lettem kpopper, és maradok is örökre.
2015. márc. 7. 20:05
 13/18 anonim ***** válasza:
En nem reg szerettem meg oket es kabe tiz bandat ismerek eddig. egyik baratnom segitett h megszeressem oket. olyan kis aranyosak. ez nem is kerdeses. a kedvenc bandam az exo es a kedvenc szamom toluk a miracles in december es az overdose
2015. márc. 24. 16:57
 14/18 anonim válasza:

Én most leszek nem olyan sokára 5 éve kpop fans.

Én a nővéremmel meg a unoka tesómmal néztük a tévét amikor még láttuk a Beast-től a shock című számukat és nagyon meg tetszettek, és akkor rájuk kerestünk és meg hallgattuk mindegyik számukat, meg albumukat, de sajnos unoka testvéremnek ennyi volt. A nővérem inkább animés de néha hallgat kpop zenét. Nekem meg a Beast után csak úgy jöttek a bandák és jönnek :) És ez már nem igazán tartozik ide de dorama rajongó (ha ezt lehet így mondani) is vagyok 4-3 éve úgyhogy nagyon sokat ismerek és azt meg az anyukámmal nézem.

:) röviden ennyi mert ennek van hosszabb és vicces változata ja és még arra is emlékszem melyik volt az első doramám mert ezt nem lehet elfelejteni.:)

2015. jún. 27. 19:20
 15/18 BTS FAN ***** válasza:

Előre is bocsi a regèlesemèrt, de rövidebben nem fogalmazhattam! (Mindent elmesèlek legalább) :D

2016.február 6.-a (Szombat)

(Egy unalmas hètvègi hideg dèlután feküdtem az ágyamon a „Hűvösvölgyi Suli 2"-őt olvasva, /Mostanra már a 7. rèszère várok a könyvtárba/ amikor a tesóm Niki bekapcsolt valami fura „csing csung" /akkor az èn nyelvemen ez volt/ zenèt.... Ès engem nagyon idegesített...)

-Kapcsold már ki! (Ordibáltam le)

-Nem! (Nyelvel vissza)

(Ez így ment mindaddig, amíg meg nem untuk a veszekedèst.)

(Eltelt egy fèl óra, de Niki mèg mindig ugyan azt a zenèt hallgatta. Èn pedig egyre kíváncsibb lettem, arra, amit hallgat Niki....)

-Megnèzhetem? (Kèrdezem)

-Ja! (Mondja, majd a kezembe nyomja a telefonját...)

(Na lássuk! A cím=BTS:We Are Bulletproof. Elindítom....)

(Mikor elèrtem a felèig meguntam...)

-Komolyan ezeket a húzottszeműeket hallgatod? (Csúfolom ki)

-Ahhan! (Mondja, majd kiveszi a telefont a kezemből.....)

2016.február 22.-ke (Szombat)

(A tesóm ekkor jött haza a kollègiumból. /Mert kolis/

Ès csodák csodájára nem hangzott az a „csing csung" zene! Erre rá is kèrdeztem...)

-Mi van a Húzottszeműekkel? (Kèrdezem)

-Semmi! De köszi az èrdeklődèst! (Mondja gúnyosan)

(Ezen az este a „We Are Bulletproof"-járt a fejembe, úgy aludtam el.....)

2016.február 26.-a (Pèntek)

(Ma ezen a napon jött haza a tesóm Niki)

(Úgy este 6-óra körül járhatott az idő, amikor fura èrzèsem támadt: Azt èreztem, hogy nekem kell az a zene, amit a tesóm Niki szokott hallgatni!

Ez így is lett. Megkèrtem Nikit, hogy küldje át a zenèt....de sajnos LUSTA èrtitek LUSTA volt hozzá! Komolyan! Abban mi a munka, ha nyomsz párat a telefonon? No comment....Tehát nem jött össze a zene átküldès...)

2016.március 5.-ke (Szombat)

(Hazajött Niki. Ès VÈGRE átküldte a zenèt. Egèsz nap csak azt hallgattam.)

(Ès itt a tesóm számára be is fejeződött a „BTS Love"! Mert többè nem hallgatott BTS-t! Amikor rákèrdeztem csak annyit válaszolt, hogy: Meguntam!

Tehát inkább átváltott a „Nickel Back"-re... Na! Köhmm! No comment!.....de ízlèsek ès pofonok...)

(Persze mások amikor meghallották, hogy a BTS-t hallgatom, elkezdtek kötekedni. De èn „leürülèkeztem"! Hisz ez az èn èletem!)

SZÓVAL! A LEGES LEGELSŐ ZENE A K-POP—BÓL AMIT MEGISMERTEM AZ A BTS-től a „WE ARE BULLETPROOF"!!!

2016.március 5.-kètől(Szombattól) május 26.-áig. ès persze az èletem vègèig.

EZUTÁN ELKEZDTEM HÍREK UTÁN OLVASGATNI A BTS-RŐL.

PERSZE UTÁNA NÈZTEM A DALJAIKNAK IS, ÍGY A TELEFONOMON LASSAN ELKEZDETT BETELNI A MEMÓRIA XD!

ELŐSZÖR VOLT UGYE A „WE ARE BULLETPROOF" UTÁNA RÖGTÖN A „RUN" UTÁNA „WAR OF HORMONE" UTÁNA „DOPE" MOST NEMRÈG A „YOUNG FOREVER" ÈS LEGUTÓBB A „FIRE". ÈS MÈG ÚGY AZ ÖSSZES DALJUK MEGVAN💗😂

(Hát! Ez lenne az èn kis törtènetem! :D ès tènyleg bocsánat a regèlèsèrt!)

2016. júl. 1. 23:24
 16/18 anonim válasza:
100%
2013-ban számtalanszor bóklásztam youtuben és mindig rátaláltam egy számra amit sose tudtam hova rakni. A végén beleszerettem (B.A.P - Warrior). Utána mindig megtaláltam a BTS-től a Boy in Luv-ot és szarrá hallgattam nap mint nap ez ment és megszerettem, megtanultam a tagok neveit, utána olvastam és ekkor tudatosult bennem, hogy k-popot hallgatok. Utána sajnos rá kellett jönnöm, hogy a psy-t hallottam elsőként és ez mély nyomot hagyott bennem. :'D
2016. júl. 9. 00:04
 17/18 Spectre_R42 válasza:
100%

Az egyik ex-barátnőm hallgatta sokat a BTS-t, de nekem nem jött be. Aztán gondoltam adok nekik még egy esélyt, meghallgattam egy másik számukat is, az már egy fokkal jobb volt és az oldalsávban megláttam a Bigbanget meg az Exo-t és onnantól nem volt visszaút. Bár elsősorban a táncok miatt tetszett meg ez az egész, eleinte nem szerettem, mert nem értettem a szöveget, aztán rájöttem, hogy nem is muszáj érteni csak élvezni kell :D

20/F

2016. júl. 16. 19:25
 18/18 anonim ***** válasza:

#1 épp az h a Dubstep a nem zene..na mind1

Pár hónapja ismerem a k poppot imádpm őket,kedvenc bandáim a:

BTS

SHINee

EXO

GOT7

BIGBANG

BEAST

NCT

2018. febr. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!