Kpop fanok, hogyan szerettétek meg a koreai zenét?
Én most leszek nem olyan sokára 5 éve kpop fans.
Én a nővéremmel meg a unoka tesómmal néztük a tévét amikor még láttuk a Beast-től a shock című számukat és nagyon meg tetszettek, és akkor rájuk kerestünk és meg hallgattuk mindegyik számukat, meg albumukat, de sajnos unoka testvéremnek ennyi volt. A nővérem inkább animés de néha hallgat kpop zenét. Nekem meg a Beast után csak úgy jöttek a bandák és jönnek :) És ez már nem igazán tartozik ide de dorama rajongó (ha ezt lehet így mondani) is vagyok 4-3 éve úgyhogy nagyon sokat ismerek és azt meg az anyukámmal nézem.
:) röviden ennyi mert ennek van hosszabb és vicces változata ja és még arra is emlékszem melyik volt az első doramám mert ezt nem lehet elfelejteni.:)
Előre is bocsi a regèlesemèrt, de rövidebben nem fogalmazhattam! (Mindent elmesèlek legalább) :D
2016.február 6.-a (Szombat)
(Egy unalmas hètvègi hideg dèlután feküdtem az ágyamon a „Hűvösvölgyi Suli 2"-őt olvasva, /Mostanra már a 7. rèszère várok a könyvtárba/ amikor a tesóm Niki bekapcsolt valami fura „csing csung" /akkor az èn nyelvemen ez volt/ zenèt.... Ès engem nagyon idegesített...)
-Kapcsold már ki! (Ordibáltam le)
-Nem! (Nyelvel vissza)
(Ez így ment mindaddig, amíg meg nem untuk a veszekedèst.)
(Eltelt egy fèl óra, de Niki mèg mindig ugyan azt a zenèt hallgatta. Èn pedig egyre kíváncsibb lettem, arra, amit hallgat Niki....)
-Megnèzhetem? (Kèrdezem)
-Ja! (Mondja, majd a kezembe nyomja a telefonját...)
(Na lássuk! A cím=BTS:We Are Bulletproof. Elindítom....)
(Mikor elèrtem a felèig meguntam...)
-Komolyan ezeket a húzottszeműeket hallgatod? (Csúfolom ki)
-Ahhan! (Mondja, majd kiveszi a telefont a kezemből.....)
2016.február 22.-ke (Szombat)
(A tesóm ekkor jött haza a kollègiumból. /Mert kolis/
Ès csodák csodájára nem hangzott az a „csing csung" zene! Erre rá is kèrdeztem...)
-Mi van a Húzottszeműekkel? (Kèrdezem)
-Semmi! De köszi az èrdeklődèst! (Mondja gúnyosan)
(Ezen az este a „We Are Bulletproof"-járt a fejembe, úgy aludtam el.....)
2016.február 26.-a (Pèntek)
(Ma ezen a napon jött haza a tesóm Niki)
(Úgy este 6-óra körül járhatott az idő, amikor fura èrzèsem támadt: Azt èreztem, hogy nekem kell az a zene, amit a tesóm Niki szokott hallgatni!
Ez így is lett. Megkèrtem Nikit, hogy küldje át a zenèt....de sajnos LUSTA èrtitek LUSTA volt hozzá! Komolyan! Abban mi a munka, ha nyomsz párat a telefonon? No comment....Tehát nem jött össze a zene átküldès...)
2016.március 5.-ke (Szombat)
(Hazajött Niki. Ès VÈGRE átküldte a zenèt. Egèsz nap csak azt hallgattam.)
(Ès itt a tesóm számára be is fejeződött a „BTS Love"! Mert többè nem hallgatott BTS-t! Amikor rákèrdeztem csak annyit válaszolt, hogy: Meguntam!
Tehát inkább átváltott a „Nickel Back"-re... Na! Köhmm! No comment!.....de ízlèsek ès pofonok...)
(Persze mások amikor meghallották, hogy a BTS-t hallgatom, elkezdtek kötekedni. De èn „leürülèkeztem"! Hisz ez az èn èletem!)
SZÓVAL! A LEGES LEGELSŐ ZENE A K-POP—BÓL AMIT MEGISMERTEM AZ A BTS-től a „WE ARE BULLETPROOF"!!!
2016.március 5.-kètől(Szombattól) május 26.-áig. ès persze az èletem vègèig.
EZUTÁN ELKEZDTEM HÍREK UTÁN OLVASGATNI A BTS-RŐL.
PERSZE UTÁNA NÈZTEM A DALJAIKNAK IS, ÍGY A TELEFONOMON LASSAN ELKEZDETT BETELNI A MEMÓRIA XD!
ELŐSZÖR VOLT UGYE A „WE ARE BULLETPROOF" UTÁNA RÖGTÖN A „RUN" UTÁNA „WAR OF HORMONE" UTÁNA „DOPE" MOST NEMRÈG A „YOUNG FOREVER" ÈS LEGUTÓBB A „FIRE". ÈS MÈG ÚGY AZ ÖSSZES DALJUK MEGVAN💗😂
(Hát! Ez lenne az èn kis törtènetem! :D ès tènyleg bocsánat a regèlèsèrt!)
Az egyik ex-barátnőm hallgatta sokat a BTS-t, de nekem nem jött be. Aztán gondoltam adok nekik még egy esélyt, meghallgattam egy másik számukat is, az már egy fokkal jobb volt és az oldalsávban megláttam a Bigbanget meg az Exo-t és onnantól nem volt visszaút. Bár elsősorban a táncok miatt tetszett meg ez az egész, eleinte nem szerettem, mert nem értettem a szöveget, aztán rájöttem, hogy nem is muszáj érteni csak élvezni kell :D
20/F
#1 épp az h a Dubstep a nem zene..na mind1
Pár hónapja ismerem a k poppot imádpm őket,kedvenc bandáim a:
BTS
SHINee
EXO
GOT7
BIGBANG
BEAST
NCT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!