Kurai Neko kérdése:
Mi a neve annak a japán zenei fesztiválnak, ami magyarországon is leadott az egyik csatorna? Anime openingek és endingek is elhangzottak benne.
Figyelt kérdés
Volt egy japán zenei fesztivál, amit leadott a viva, vagy az mtv is régebben. Rengeteg japán előadóval, köztük olyanok is akik egyes animék openingjét vagy endingjét éneklik. Nagyon kéne a fesztivál neve, de sajnos nem emlékszem rá. AKi tudja légyszi írja meg.2015. febr. 18. 11:55
1/4 anonim válasza:
Szerintem erre gondolsz
2/4 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ, de nem erre gondoltam. Tudom mi az az anime-con. Ez egy zenei fesztivál amire gondoltam, csak zenei. Önmagában semmi köze az animékhez, csak japán előadók énekelnek és elhangzik néhány anime openingje és endingje is, mivel azt is japán előadók éneklik többségében.
2015. febr. 19. 04:55
3/4 A kérdező kommentje:
Ez konkrétan japánul volt az egész fesztivál, csak felíratozva voltak a kiírások. Nagy szimpadon énekeltek benne és volt egy óriási nézőközönség. Kicsit hasonlított a Seoul Tokyo Music Festival-ra, de az nem az, mert éztem belőle részeket és nem ugyanaz, de a helyszín stimmel.
2015. febr. 19. 04:58
4/4 anonim válasza:
Szerintem az Animax Musixra gondolsz. :) De egyébként van többféle is, én pl. az Animelo Summert is szoktam nézni. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!