Tfman450 kérdése:
A a középső ujj amit Mr bustás pólókon lehet látni nem a tankcsapda jele?
Figyelt kérdés
Már osztálytársam pólóján is láttam és egyből azt hittem hogy tankcsapdás pólóban van, de nem. https://www.youtube.com/watch?v=9Sbxwol7kiA ebben a vidiben van a tankcsapdás, [link] ebben pedig a másik. várom a válaszokat2015. febr. 16. 20:06
11/14 anonim válasza:
Ti tudatlanok,ha kicsit utána jártatok volna nem írtatok volna ekkora nagy baromságokat. Egyáltalán nem lopta, nincs levédetve az a szimbólum. Már több helyen is láttam feltüntetve. A Tankcsapda is szedte valahonnan. Ennyi erővel ők is lopták. Ne legyünk már hülyék.
12/14 anonim válasza:
Ez nem mentség csak arra tényként rámutatás hogy a Tankcsapdának legalább annyira nincs fantáziája mint Mr Bustának....
13/14 anonim válasza:
Az teljesen ugyan az! A baj van című album logója! ez a nyomorult meg nem tud mást csak lopni mert egy retkes cigány..
14/14 anonim válasza:
Utolsó, látom nem érted. Nincs levédve. Bárki,bármikor,bármire felhasználhatja. Járj utána a dolgoknak mielött baromságokat beszélsz. Félre ne értsétek, nem Bustát védem, csak magát a tényt.
Ha a rtm utálók aztmondják hogy Busta lopta, akkor a Tankcsapda utálók is mondhatják azt hogy lopta, de nekik se lenne igazuk. Nincs levédetve, ezt kell felfogni. Ha ugy gondolod fogod magad rákiabálsz 1-2sort a dvd-re, kinyomtatod a logot és ráteszed, te is használhatod, ugyan annyi jogod van hozzá. Az egy dolog h a Tankcsapda használta elöbb. Ennél érthetőbben nem lehet leírni, aki ezek után is mondja hogy mocskos .. meg lopta stb. az nincs elég agyi szinten, pedig egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!