Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy találhatnék meg egy régi...

Hogy találhatnék meg egy régi zenét?

Figyelt kérdés

Orsós magnó szalagon van meg nekem rossz minőségben. Szeretném letölteni jó minőségben. Csak néhány részletet értek belőle. Egy film végén volt 1988-1990 között valamelyik húsvét hétfőn, a film címére nem emlékszem. Angol vagy amerikai film volt. m1-en vagy m2-n adták. Ifjúsági film volt.

Amiket körülbelül értek belőle: will we/be together is always right (ez a refrén)

that the good friends do

together side by side

the Earth and the moon and the stars on the sky.

Férfi énekel.

A zene címe, előadója vagy a film címe is jó lenne.

2015. febr. 15. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Montgomery - I swear? habar az kesobbi, kb 1995 koruli...

vannak ilyen zene felismero progik, pl tunatic vagy audiggle (keress ra neten, hogy "identify music"), altalaban van shareware verziojuk is. A magnot kapcsold ossze a PC-vel, jatszd le a zenet, es a progi automatikusan felismeri. :)

2015. febr. 15. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem az a dal az a Montgomerytől. 3 zenefelismerő alkalmazással is próbálkoztam, de egyik sem ismerte fel.

Még megértettem belőle két sort:

If I can have anything money could buy the Earth and the moon and the starts on the sky.

just turn around and you know I'll be there.

2015. febr. 16. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Krzysztof Antkowiak - Przyjaciel Wie
2015. febr. 16. 12:15
 4/6 A kérdező kommentje:
EZ AZ! Köszönöm. Angolul is megvan valahol? Egyenlőre nem találom.
2015. febr. 16. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:

itt pl megtalaltam -

[link]

de ez is eleg rossz minoseg, es meg huzza is, gondolom nem segit sokat

2015. febr. 16. 19:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2015. febr. 17. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!