Hogy találhatnék meg egy régi zenét?
Orsós magnó szalagon van meg nekem rossz minőségben. Szeretném letölteni jó minőségben. Csak néhány részletet értek belőle. Egy film végén volt 1988-1990 között valamelyik húsvét hétfőn, a film címére nem emlékszem. Angol vagy amerikai film volt. m1-en vagy m2-n adták. Ifjúsági film volt.
Amiket körülbelül értek belőle: will we/be together is always right (ez a refrén)
that the good friends do
together side by side
the Earth and the moon and the stars on the sky.
Férfi énekel.
A zene címe, előadója vagy a film címe is jó lenne.
Montgomery - I swear? habar az kesobbi, kb 1995 koruli...
vannak ilyen zene felismero progik, pl tunatic vagy audiggle (keress ra neten, hogy "identify music"), altalaban van shareware verziojuk is. A magnot kapcsold ossze a PC-vel, jatszd le a zenet, es a progi automatikusan felismeri. :)
Nem az a dal az a Montgomerytől. 3 zenefelismerő alkalmazással is próbálkoztam, de egyik sem ismerte fel.
Még megértettem belőle két sort:
If I can have anything money could buy the Earth and the moon and the starts on the sky.
just turn around and you know I'll be there.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!