Ez így lehetséges?
2 éve metált és rockot hallgatok,többek között olyan metált ami sátánista jellegű dolgokat énekelnek meg ilyesmi.Ezt én nem vettem észre mert nem értettem a szöveg nagy részét,mert nem angolt tanulok.E közben én otthon gyakoroltam a vallásomat,imádkozok.Olvasom a bibliát,szeretem Istent.
De ez így?
Sátánista bandák és Isten iránti szeretet?
Még tini vagyok,szóval bocsi ha hülyeséget mondok xd..
Szóval gondolom nem hallgathatok ilyen zenét.Ti mit gondoltok erről?
13/L
Szerintem elég szabad világban élünk ahhoz hogy az ember megválaszthassa mi tetszik neki. Ha nem jön be valami akkor nem nézem/hallgatom. Vagy fordítva. Az meg hogy az utolsó ember mit mond tök mindegy. Szintúgy az enyém is.
Legtöbb black metal (amelyik nem fanatikus/pózer) banda autista/anti-szociális - de semmi kép sem sátánista. Csak jelképnek használják különböző világfelfogásokhoz mint pl az emberközpontúság (az életért élünk, nem az élet utániért) - amik egyébként egy átlag embernek magas lehet, vagy fölösleges gondolkodás.
Középsuliban padtársam és a szülei is hívők voltak. Ő is metált hallgatott, és nem balhéztak érte a szülei - pedig erősen hívők ez biztos. Az is lehet hogy titkolta a szülei elől...
Én úgy csinálnám hogy kiváltatnék egy reakciót hangosabb zenével, és majd meglátjuk mi lesz belőle :D Vagy szimplán a véleményüket kikérni semleges módon. pl: Mi a véleményük az ilyen "metált hallgató" emberekről mert láttam párat az utcán vagy valami hasonló...
Ezek egyáltalán nem sátánista zenék. Slipknot se az, még olvastam hogy sértőnek veszik ezt a jelzőt.
Metallica és Slipknot politikáról, életfilozófiáról írnak számokat.. Asking Alexandria meg core zene, ők alapból nem sátánoskodnak :D Szóval szerintem nyugodtan hallgathatod őket :D
Nyugodtan hallgathatsz ilyen zenéket!!
Nem attól leszel jó keresztény, hogy milyen zenéket hallgatsz. Ha ezeket a szövegeket átérzed és hiszel bennük (amik Isten-ellenesek) tehát ha a neked nem megfelelő elveket és gondolatokat is átveszed csak akkor van probléma.
Én is keresztény vagyok, mégis rockot és metált hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!