Mire hasonlít a Kispál és a Borz Utolsó Agy c. száma?
Úgy értem, hogy vannak benne részek - 01:17-01:33, 02:20-02:35 és 03:52-04:07 percekben -, amik nagyon-nagyon emlékeztetnek valami más műfajra, vagy valamilyen nép zenéire, valaki nem tudna segíteni, hogy mitől lehet ilyen ismerős? Úgy szeretnék hasonlóakat hallgatni. :)
Itt a link, hogy pontosak legyenek a percek:
https://www.youtube.com/watch?v=r-YGUBuLEn0
Valaki? Akárki? Senki? :O :(
Legalább a technika nevét.....?
na, végigszenvedtem a kedvedért. borzalmas volt lovasi nyifogását és szenvelgését hallgatni. na de mindegy.
ebben semmilyen népzenei hatás nincs, max. kicsit metálos itt-ott, persze elég ótvar módon.
metálos, na persze...
kár hozzászólnod, ha nem tudod értékelni.
egyébként én nem sorolnám be semmilyen más műfajba a megjelölt részeket.
szerintem így kerek ez a dal. ahogy a magányos állat példáján rádöbben a "beszélő", hogy senkit nem érdekel, hogy mi van az állattal, azzal a felismeréssel jön egy "drámaibb" rész, ahol magába néz, hogy hogy lehet ilyen a világ, aztán tudatosul benne, hogy de, igenis ilyen. mindenki önző, és magával törődik.
szerintem ez a világ egyik legszebb dala a magányról, és arról, hogy az ember csak magára számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!