Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ehhez mit szóltok? Ausztrália...

Ehhez mit szóltok? Ausztrália idén részt vesz teljes tagként az eurovízión!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. febr. 10. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:

És akkor?

Még mindig jobb, mint az a cirkusz ami a játék határok nélkülben zajlott nemrég.

2015. febr. 10. 21:53
 2/9 A kérdező kommentje:
? ? ?
2015. febr. 10. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem bánom. Bár a cikkben azt írják, hogy ez egyenlőre csak egy egyszeri alkalom lesz, felőlem jöhetnének akár minden évben.
2015. febr. 11. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:
2015. febr. 11. 18:03
 5/9 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír itt ausztráliában! El sem tudjátok képzelni mennyire népszerű itt ez a show. Főleg azért szerintem mert sokan jöttek ide europabol. Egyébként igaz a hír csak egyszeri alkalom lesz amire egyébként az 50-es évek óta várnak .
2015. febr. 12. 05:38
 6/9 A kérdező kommentje:
És miért ilyen népszerű Ausztráliában? Vagy mennyire népszerű ott?
2015. febr. 12. 08:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon népszerű, mert már tavaly is volt egy produkciójuk... Csak akkor szavazás közben voltak...
2015. febr. 12. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem helyes dolog! Most nem bunkóskodni akarok ,de ha egy néger vagy egy homoszexuális részt vehet ezen a versenyen akkor Ausztrália miért is ne?
2015. febr. 14. 17:58
 9/9 anonim válasza:

Én nagyon nem örülök neki, még ha csak egyszeri alkalomról van is szó! A verseny nevében is benne van, hogy ez európai országoknak szól. Persze most itt elkezdhetnétek példálózni Izraellel, Örményországgal, Grúziával stb., de ők már elég régóta aktív résztvevői a versenynek! De Ausztrália mégiscsak elég távol áll még az előbb említett országoktól is földrajzi értelemben. Az időeltolódás miatt már a műsor élő közvetítése is akadályokba ütközik, egy-két netes cikkben már olvastam különböző megoldásokról, pl. hogy idén sem élőben fogják nézni az ausztrálok a műsort. De ebbe ne menjünk most bele.

Persze, szép dolog, hogy már 30 éve közvetítik a versenyt, meg hogy egyenesen imádják az Eurovíziót, de nem érzem úgy, hogy ez feljogosítaná őket a versenyen való aktív részvételre. Semmi gondom nem volt azzal, amikor tavaly "csak úgy" küldtek egy dalt, mely a szavazási szünetben került bemutatásra. Miért nem így lesz idén is??? Ezzel az erővel jövőre már Pápua Új-Guinea vagy Japán is képviseltethetné magát a versenyen. Vagy akár az USA is nem??? Mert hát az USA-ból is igen sokan követik figyelemmel évről-évre a versenyt az interneten keresztül.

Egek...

2015. febr. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!