Miért nincsenek fent a youtube-on Five Finger Death Punch albumok vagy legalább több szám?
Persze értem, általában nem rögtön teszik fel a zenekarok az albumokat de egy idő után azért fent szoktak lenni!Náluk viszont fent van kb 5-6 szám és ennyi pedig van már olyan albumuk amit 3-4-5-6 éve adtak ki...
Még fan made videók sincsenek fent mert azt is letörölték, erről nem volt szó, hogy pontosan miért?
Mert nem akarják, hogy illegálisan is hallgatható legyen, szóval ha nem akarod megvenni akkor irány a torrent. Az egyik számukat én is felraktam és az én videómat is törölték, ráadásul figyelmeztetést is kaptam a youtube-tól, hogyha lesz még 2 ilyen, akkor törlik a yt csatornám, illetve akár bírósági ügy is lehet belőle.
Egyébként ez szerintem egy nagyon rossz stratégia, mert az általam hallgatott zenekarok 90%-át a youtube-nak köszönhetően ismertem meg, így viszont, hogy töröltetik szinte az összes 5FDP videót, elég kevés az esély arra hogy valaki csak úgy random rátaláljon a zenekarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!