Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Epiphone Thunderbird Pro V...

Epiphone Thunderbird Pro V mennyire jó hangszer?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném, ha tudnátok véleményt mondani a fenti hangszerről. Rock/metal zenéhez szeretném használni, főként ujjal pengetve. Mennyire érné meg egy ilyet venni? Néztem eladó új és használt hangszereket, de nagyon egyik sem nyerte el a tetszésemet, mert vagy túl sokba kerül, vagy egyszerűen nem éri meg az árát... Ennek ráadásul még a kinézete is eléggé egyedi... :) Szóval véleményeket várnék, főként olyan emberektől, aki már pengetett is ilyen hangszeren :)

2015. febr. 10. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem árához és kategóriájához képest jó hangszer. Nekem Gothic van, nagyon kényelmes, jól játszható hangszer, és számomra nagyon szép hangja van.

Az aktív elektronikát van aki kedveli, van aki nem, mindkét táborral egyet tudok érteni. Ha van kereted, vedd meg, nem fogsz benne csalódni!

2020. júl. 24. 12:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez egy jó régi kérdés :) Egyébként nem sokkal a kérdés feltétele után vettem egyet, viszont nekem a fejnehézsége állandó gondot okozott, a nyaka egyébként nem volt kényelmetlen, és a hangja is megfelelt, viszont emiatt lecseréltem egy G&L Tribute L-2500 gitárra, ami teljesen megfelel számomra minden szempontból :)
2020. júl. 25. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!