Csak szerintem gagyi a mostani Children of Distance?
Figyelt kérdés
Anno sokat hallagttam, de 2010 után számomra elveszett a banda. Eltűnt a varázsa ami annak idején megvolt, és most olyan erőltetett és gagyi az egész, hogy alig akadnak dalok amibe a régi vonal visszaköszön. Kár, hogy így szembeköpik azokat a "régi" rajongókat,akik támogatták őket sikereikben.. ezért kérdem, csak szerintem van így? Ekkora lenne a rés a pénz és rajongók közt?
(csak az írjon, aki kultúrált módón képes kifejteni véleményét..köszi) kíváncsi vagyok.
ameddig van erre igény, és van benne pénz, na ná, hogy csinálják...márpedig van, mert míg egy normálisabb zenekar koncertjére alig 100an kíváncsiak, itt minimum a duplája elmegy rá...ha pedig még ingyenes is a koncert, akkor az is ott van, aki idáig nem is hallgatta őket. meg sokan csak azért, "rajonganak", mert jajj, milyen jól néznek ki...ez ilyen :D ha valaki talpon akar maradni, az behódol...gold record meg amúgy is ilyen...
2015. febr. 5. 17:04
3/10 anonim válasza:
értem ez alatt, hogy pl. ilyen Szabyest féléket is felkarolnak...csupán a pénz számít.
2015. febr. 5. 17:05
4/10 anonim válasza:
Tényleg nem szeretnék genyó lenni, de a Children of Distance mindig is gagyi volt :/
2015. febr. 5. 21:42
5/10 anonim válasza:
A k*rv* anyátok gagyi joobb int a angy"mr.buszta"
2016. febr. 27. 19:12
6/10 anonim válasza:
csak kár,hogy senki sem kérdezte,hogy mit gondolsz róluk.
már megneharagudj,de nem azért zenélnek,hogy neked meg a régi rajongóknak jó legyen. Jóhogy meg nem mondod mit és hogyan énekeljenek stb.
2016. ápr. 23. 16:28
7/10 anonim válasza:
meg attól,hogy valakinek nem tetszik másnak tetszhet..meg különbenis ők nem mondanak semmit rólatok,hogy gagyik vagytok e vagy nem..akk neked/nektek miért kell?? most ezzel jobb lesz a lelki világotok,ha rosszindulatúan beszéltek róluk?
2016. ápr. 23. 16:31
8/10 A kérdező kommentje:
az utolsó kommentelőnek:
becsapva éreztem magam, mikor az új dalokat hallottam.2010ig 3 album, az első után tetszett is a fejlődés...nade aztán 2011től mintha sz*rtak volna az egészbe. az imázsukat lebontották, köptek a rapre és pop-ot nyomnak mint a többi rádiós b*zi akiket sz*rrájátszanak mindenhol. lehetett volna visszafogottabban csinálni..kár
2016. máj. 2. 17:09
9/10 anonim válasza:
Szerintem a 4.felvonás albumuk után vesztek el a popzenében és a tömegben...
2019. ápr. 27. 08:16
10/10 anonim válasza:
Szerintem mindig is jók voltak, és lesznek is, de persze ez csakis az én véleményem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!